background img
banner
banner

Διοικητικός σπαραγμός στον Παναιγιάλειο

ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ …ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΓΚΑΜΑΡΗΣ

Ύστερα από τις βολές των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου κατά του προέδρου Γκάμαρη, ο τελευταίος ήρθε με τη δική του ανακοίνωση να μετριάσει τα μεγέθη των εναντίον του κατηγοριών, υπογραμμίζοντας την περιορισμένη βοήθεια στην ομάδα την δύσκολη εποχή της πανδημίας που διανύουμε, αλλά και τα μέτρια αγωνιστικά αποτελέσματα που την ακολουθούν.
Αναμένεται λοιπόν από τον πρόεδρο να προσπαθήσει να κάνει μια κίνηση …καλή θέλησης, προσφέροντας κάποια χρήματα που θα καλύψουν μέρος των οφειλομένων, αποφεύγοντας έτσι την μελανόλευκη …επανάσταση.

Πίεση για Γενική Συνέλευση

Στη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου, αν δεν γίνει νωρίτερα αφού από την πλευρά του Παναιγιάλειου γίνεται μια προσπάθεια να πραγματοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν, οι αντιμαχόμενες πλευρές θα είναι ο Γιώργος Γκάμαρης που θα προσπαθήσει να στηρίξει και να δικαιολογήσει τη θέση του και από την άλλη θα υπάρξει πρόταση για την δημιουργία μιας προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου, η οποία θα προχωρήσει τα θέματα της ομάδας, μέχρι να βρεθεί η καταλληλότερη διοικητική λύση.
Βέβαια το παρελθόν δεν μπορεί να αφήνει μεγάλες προσδοκίες για τυχόν ενδιαφερόμενους, όμως δεν αποκλείεται να βγει στην πορεία κάποιο κρυφό χαρτί.

Με 22 ποδοσφαιριστές η χθεσινή προπόνηση

Ο Φάνης Γκέκας είδε μετά από πολύ καιρό μια πλειάδα ποδοσφαιριστών να είναι διαθέσιμοι στην χθεσινή προπόνηση. Με εξαίρεση τον Βαρουξάκη (αρθροσκόπηση) και τον Καρακούτη (τράβηγμα), οι υπόλοιποι μελανολευκοι αριθμούσαν σε 22, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου Πλαστήρα, για να πραγματοποιηθεί ένα «οικογενειακό» διπλό.

Μέσα από εκεί τα συμπεράσματα του Φάνη Γκέκα ήσαν περισσότερο ασφαλή, σχηματίζοντας από τώρα την πιθανή βασική 11άδα για το αυριανό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Οι διαιτητές στα αυριανά παιχνίδια (15:00)

Εκτός από το παιχνίδι του Αιγίου, υπάρχει και το άλλο εξ’ αναβολής που είναι στη Ζάκυνθο, ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ναυπακτιακό.
Στο Αίγιο το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη θα διευθύνει ο Αυγερινός από τον σύνδεσμο Αρκαδίας:
Παναιγιάλειος-Τηλυκράτης Λευκάδας: Αυγερινός (Αρκαδίας), Μπάστας – Πλέσσας (Ζακύνθου). Παρατηρητής: Βασιλάκης (Ηλείας)
Εθνικός Σκουλικάδου-Ναυπακτιακός Αστέρας: Χρονάς (Αχαΐας), Καρράς – Δρίβηλας (Αχαΐας


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr