background img
banner
banner

ΠΥΓΜΑΧΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πρωταθλητής με προπονητή τον Αιγιώτη Αντώνη Τσινάκη

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία Β’ Κατηγορίας και παράλληλα Πολυνίκης Σύλλογος στην ίδια διοργάνωση, στη Λιβαδειά. Με προπονητή τον Αιγιώτη Αντώνη Τσινάκη που μέσα σε λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ανέλαβε τη θέση στο τεχνικό τιμ, ήδη άρχισε να φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που κάνει. Αναλυτικότερα, ο ΠΑΟ είχε τρία χρυσά με τους Πάρη Μιλούλη στα 63.5κ. , Γιάννη Παπανικολάου στα 86κ. και Ηλία Καταβάτη στα 92+, ενώ ασημένια μετάλλια κατέκτησαν ο Γιώργος Νταντάνης στα 71 κ. και ο Φώτης Μπόζιος στα 86 κ.»

“Στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας όπου θα συμμετάσχουν και οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στη Λειβαδιά. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά συγκροτούν μία πολύ δυνατή ομάδα που έχει να προσφέρει πολλά στο σύλλογο στο παρόν και το άμεσο μέλλον” τόνισε σε δηλώσεις του στην “Π” ο Αιγιώτης προπονητής και πρώην πρωταθλητής Ελλάδας.

– Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται οι αθλητές με τους προπονητές τους και στη δεύτερη φωτό η προπονητική ομάδα του τμήματος του Παναθηναϊκού boxing με τον δάσκαλο και ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού Μάκη Θεοτοκάτο πρώτο από αριστερά, δίπλα του τον Θοδωρή Ριτζάκη και τον Αντώνη Τσινάκη και κάτω τον Γιάννη Μανώλη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr