background img
banner
banner

Άνοιξαν οι προσφορές για την ανάπλαση της Μητροπόλεως

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ Η ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ «ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ»

Με το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών από την Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου με την ονομασία «Ανάπλαση Εμπορικού Κέντρου Αιγίου: Ενότητα 1: «Οδός Μητροπόλεως», το μεσημέρι της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, συνεχίστηκε η δεύτερη φάση της ηλεκτρονικής διαδικασίας που έχει ξεκινήσει για την κατασκευή του υπόλοιπου της κεντρικής οδού του Αιγίου.

Το έργο της ανάπλασης από το Παναγιωτοπουλέικο μέχρι και τα φανάρια της Σολωμού, έχει προϋπολογισμό 1.762.096€ (πλέον ΦΠΑ 24%) και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Π.Δ.Ε. 2021 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Στην πρώτη φάση της ηλεκτρονικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, κατέθεσαν προσφορές τέσσερις τεχνικές εταιρίες οι Αιγιώτες Φάνης Καπετσώνης με την ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ,  η ΑΝΤΑΙΟΣ ΑΤΕ των Σιαβελή – Φράγκου, ο Πατρινός Βασίλης Τρίγκας και η Build and Bond Τεχνική Κατασκευαστική ΕΠΕ από την Αθήνα.

Μειοδότης αναδείχτηκε η ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ, με έκπτωση 31%, ακολούθησαν η Build and Bond με 21%, ο Ανταίος με 12,8% και ο Β. Τρίγκας με 12,5%.

Τώρα τον λόγο έχει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας, για να επικυρώσει ή όχι το πρακτικό του διαγωνισμού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη συμβασιοποίηση του έργου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr