background img
banner
banner

Ένας διαφορετικός Αη Βασίλης φέτος στο πάρκο των Χριστουγέννων

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΦΛΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Το πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, άνοιξε και φέτος τις “πύλες” του και μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο φωτεινή Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Με συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη Χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα έστω και αν ο στολισμός είναι πιο λιτός, όπως και πέρυσι άλλωστε, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, που ωστόσο ελάχιστα επηρεάζουν την διάθεση, κυρίως των μικρών μας φίλων. Τα παιδιά, το πρώτο που αναζητούν κατά την είσοδό τους στο πάρκο, είναι φυσικά το σπίτι του Αη Βασίλη. Για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες, να του ψιθυρίσουν το δώρο που περιμένουν τα Χριστούγεννα και να τους ευχηθεί φέτος, να περάσουν τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής τους. Και ο φετινός Αη Βασίλης είναι λίγο διαφορετικός – από τις προηγούμενες χρονιές – στο πάρκο των Χριστουγέννων…

‘’Νιώθω ότι ζω από πιο κοντά φέτος το παραμύθι των Χριστουγέννων’’

Τον “ρόλο” του Αη Βασίλη έχει αναλάβει φέτος η Γεωργία Καραφλού, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του κικ μπόξινγκ η οποία αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της ΔΗΚΕΠΑ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αναγνώρισαν κάτω από την πυκνή λευκή γενειάδα, ανάμεσά τους και εμείς κατά την πρώτη ημέρα επίσκεψής μας στο πάρκο.

Για την ακρίβεια, το σπίτι του Αη Βασίλη όπως και οι υπόλοιπες ξύλινες κατασκευές, φέτος έχουν μεταφερθεί στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων μετά τη σχετική απαγόρευση (λόγω covid 19) από την υπηρεσία πρασίνου. Μικρή σημασία έχει, απλά το αναφέρουμε. “Μου αρέσει πάρα πολύ και δεν κρύβω ότι έχω “δεθεί” πολύ με αυτόν τον ρόλο. Νιώθω ότι ζω από πιο κοντά φέτος το παραμύθι των Χριστουγέννων. Μου αρέσει να είμαι με τα παιδιά, να φωτογραφίζομαι μαζί τους, να μου ζητούν τα δώρα τους και να τα βλέπω χαρούμενα”. μας λέει η Γεωργία που αξίζει να αναφέρουμε ότι μία ημέρα πριν ανοίξει το πάρκο, ήταν στη Χαλκίδα, όπου κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το Σάββατο στέφθηκε πρωταθλήτρια και την Κυριακή ντύθηκε Αη Βασίλης στο πάρκο των Χριστουγέννων, στο Αίγιο.

Ποιο όμως είναι το καθημερινό ωράριο του Αη Βασίλη και πόσες ημέρες θα διαρκέσει; “ Από τις 10 το πρωί που θα ανοίξει το πάρκο μέχρι τις 2 το μεσημέρι και επιστρέφω το απόγευμα στις 6 μέχρι το κλείσιμο του πάρκου. Καθημερινά μέχρι τις 6 Ιανουαρίου που θα τελειώσει – δυστυχώς – και το φετινό παραμύθι των Χριστουγέννων”, μας λέει και συμπληρώνει: “Δεν είναι καθόλου κουραστικό, είναι πολύ ευχάριστο για μένα και μακάρι να κρατούσε περισσότερο”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr