background img
banner
banner

Αλλάζει η μέρα διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας λόγω… πένθους

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΟΓΩ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και στην περιοχή μας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, κηδεύεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ανάγκασαν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργο Ντίνο, να αναβάλει την προγραμματισμένη για το μεσημέρι, συνεδρίαση στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Έτσι, αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 2:30 το μεσημέρι στο «Πολύκεντρο» της Χαρτοποιϊας, για όσους συμβούλους θελήσουν να συμμετέχουν δια ζώσης  και με τηλεδιάσκεψη για τους υπόλοιπους.

Αλλάζουν τα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του δήμου

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης, το συμβούλιο θα αποφασίσει για τα νέα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων με μικρές αλλαγές σε επίπεδο προέδρων.

Έτσι, στην προεδρία της ΔΗΚΕΠΑ παραμένει η Μαρία Τσουκαλά, στο Λιμενικό Ταμείο ο Βασίλης Χριστόπουλος, στο «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός» ο Τάκης Ανδριόπουλος και στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εκπαίδευσης ο Δημήτρης Ελευθεριώτης. Αλλαγή αναμένεται στην Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Επαμεινώνδα Δούλο να αναλαμβάνει την προεδρία στη θέση του αντιδημάρχου Παιδείας Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας, οικονομικού έτους 2021.
  2. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας» και εκλογή Αντιπροέδρου.
  3. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας» και εκλογή Αντιπροέδρου.
  4. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» και εκλογή Αντιπροέδρου».
  5. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας» και εκλογή Αντιπροέδρου».
  6. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία: «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.)» και εκλογή Αντιπροέδρου».
  7. Στην αίτηση της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», περί αποκατάστασης της εκλογής των Διοικητικών Συμβουλίων της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας και του ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας.
  8. Ορισμός Προέδρου και εκπροσώπου παραγωγικών τάξεων στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Δ.Ε.Π.) Αιγιαλείας.
  9. Ορισμός εκπροσώπων στα Συμβούλια των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας.
  10. Απ’ ευθείας μίσθωση ακινήτου, στον οικισμό Αγίας Κυριακής της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας, προκειμένου να χρησιμεύσει ως χώρος στάθμευσης οχημάτων.
  11. Μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Συλιβαινιωτίκων Δήμου Αιγιαλείας, προκειμένου να χρησιμεύσει ως χώρος στάθμευσης οχημάτων.
  12. Παραχώρηση χρήσης αιγιαλού στην παραλία της Δημοτικής Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων Δήμου Αιγιαλείας, προκειμένου να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες, με τη διαδικασία της δημοπρασίας.
  13. Προγραμματισμός-προϋπολογισμός δράσεων για την τουριστική προβολή του Δήμου Αιγιαλείας κατά το έτος 2022.
  14. Διαπίστωση ανάγκης ονομασίας ανωνύμων οδών της Δημοτικής Κοινότητας Ποροβίτσας Δήμου Αιγιαλείας.
  15. Χορήγηση νέας αδείας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών.

Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr