background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ BC: Βράβευση στην Πάτρα από τον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη | ΦΩΤΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μία ιδιαίτερα τιμητική βράβευση προς την ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης από τον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) στην Πάτρα. Ο υπουργός βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα για τα εγκαίνια των νέων ιατρείων που λειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στον 3ο όροφο του Παραρτήματος του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα Πάτρας, ο οποίος ανακαινίστηκε με χρηματοδότηση της 6ης ΥΠΕ. Η πρωτοβουλία για τη βράβευση ανήκει σε κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή μας και τα επιτεύγματα του συλλόγου τόσο σε αγωνιστικό, αλλά κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο εντυπωσίασαν τον Θάνο Πλεύρη που πήρε την απόφαση να τιμήσει τον Αστέρα Τέμενης όταν επισκεφτεί την Αχαϊα.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αστέρα

Οι πολλές κοινωνικές δράσεις του συλλόγου ήταν αυτές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και στις οποίες αναφέρθηκε στη διάρκεια της βράβευσης ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε , και λόγω της ιδιότητάς του, ως υπουργός υγείας. Θυμίζουμε τις πολλές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Αστέρα τα τελευταία χρόνια για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, για ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων όταν με δική του πρωτοβουλία τα επισκέφτηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, την παρουσία και βράβευση του Αργύρη Καμπούρη, του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου, του Προομηθέα Πάτρας, φυσικά τη διεξαγωγή πριν λίγα χρόνια του μεγάλου φιλικού με την Εθνική Ελλάδας στο κατάμεστο κλειστό του Αιγίου και πολλές ακόμη εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο. Επιπλέον, βραβεύτηκε και για τις αγωνιστικές του επιδόσεις καθώς με τρεις συνεχόμενες ανόδους τα τελευταία χρόνια ανέβηκε από τη Γ2 στην Α2 ΕΣΚΑ-Η στην οποία αγωνίζεται σήμερα, ενώ πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α1, όντας πρωτοπόρος και η μοναδική αήττητη ομάδα.

Γεύμα στο Ρίο και αγώνας στο “Δ. Τόφαλος”

Η τελετή βράβευσης έγινε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πάτρας στον Καστελόκαμπο και αφού ακολούθησε γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο του Ρίου, στη συνέχεια, οι περισσότεροι (ο υπουργός αναχώρησε για Αθήνα μετά το γεύμα) παρακολούθησαν τον αγώνα πρωταθλήματος της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και το Λαύριο, ως επίσημοι προσκεκλημένοι της πατρινής ομάδας. Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το παρόν αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής “σκηνής” της Αχαίας. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον υφυπουργό εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, τους βουλευτές της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσονα Φωτήλα, τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, τον διευθυντή της Περιφέρειας Γιάννη Μάκκα, τον πρόεδρο της ΕΟΚ και ιδιοκτήτη του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο, τον πρόεδρο της ΚΑΕ Προμηθέας Κώστα Μπακαλάρο, τον πρώην πρόεδρο και σήμερα μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Χρήστο Μήλα, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αντώνη Κουνάβη και φυσικά τον Θεόδωρο Καρούτζο, και τα τιμώμενα πρόσωπα. Τον πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Χρηστίδη (τον οποίο συνόδευε η κόρη του Θωμαϊδα), τον προπονητή Άρη Ξενούλη με τους συνεργάτες του και όλους τους αθλητές. Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση που ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε περίπου στις 7.00 μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ και παρά την καταρρακτώδη βροχή στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr