background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στις 9 Γενάρη πάλι πρωτάθλημα

ΣΤΙΣ 5/1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Από τον νέο χρόνο πάλι αγωνιστική δράση στα γήπεδα, ύστερα από τα τελευταία επίσημα παιχνίδια κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης. Στον 3ο όμιλο το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών θα συνεχιστεί πρώτα με ένα σπουδαίο παιχνίδι, αφού το γήπεδο της Ακράτας θα φιλοξενήσει τους δυο πρωτοπόρους.
Αιγείρα / Ακράτα και Κεραυνός θα παλέψουν σε ένα σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα παιχνίδι, που ίσως κρίνει πολλά και στην άτυπη κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού για την υπόθεση άνοδος όλα θα παιχτούν στα μπαράζ των 4 πρωτοπόρων των 3 ομίλων (12 ομάδες).

Όλα τα σωματεία στο κυνήγι των βαθμών

Οι βαθμοί που θα συγκεντρώσουν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα παίξουν ρόλο και στην νέα βαθμολογία που θα περιλαμβάνει όλα τα σωματεία και από τους τρεις ομίλους. Οι 12 στην διεκδίκηση της ανόδου, οι 18 στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Όσοι λιγότεροι θα είναι βαθμοί, τόσο θα δυσκολεύει ο στόχος ανόδου και παραμονής, στα δυο γκρουπ που θα δημιουργηθούν.

Στον 1ο όμιλο έχουν ξεχωρίσει 6 ομάδες που θα παλέψουν για τις 4 πρώτες προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου και είναι: Αχαϊκή 28, Λιμνοχώρι 26, Δόξα Παραλίας 25, Αστέρας Τσουκαλεΐκων 22, Πανμοβριακός 20, Δίας 20.

Στον 2ο όμιλο το Πάτραι έχει ξεφύγει με 32 βαθμούς και ακολουθούν: Θύελλα Π. 26, Άρης Π. 25, Ατρόμητος 22, Εθνικός / Πολύτεκνος 19 και Πήγασος 17.

Στοχεύει πρώτη 4άδα η Θύελλα Αιγίου

Στον 3ο όμιλο της περιοχής μας, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου και Αιγείρα / Ακράτα έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σιγουρέψουν την παραμονή τους στην πρώτη 4άδα.
Ο Αετός Πατρών και η Νίκη Προαστείου που ακολουθούν στην 3η και 4η θέση, διαθέτουν βαθμολογικό πλεονέκτημα από την Θύελλα Αιγίου που ακολουθεί στην 5η θέση με 16 βαθμούς, χωρίς όμως να παρατάει τα όπλα.

Αντίθετα στην ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου υπάρχει η αισιοδοξία για το ψαλίδισμα της διαφοράς, ώστε να καταλήξουν στα παιχνίδια μπαράζ ανώτερου επιπέδου, με τους 4 πρωτοπόρους των άλλων ομίλων.

Τα Καλάβρυτα περιμένουν και το εξ’ αναβολής με τον Αετό Ρίου

Στην 7η θέση με 11 βαθμούς τα Καλάβρυτα, υπολογίζουν πως με το εξ’ αναβολής παιχνίδι απέναντι στον ουραγό Αετό Ρίου στις 12 Γενάρη, θα βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση. Ο βασικός στόχος στην ομάδα του Κωστή Βλάχου είναι το μάζεμα βαθμών, για να ξεφύγει η ΑΕΚ από το άγχος του υποβιβασμού των 8 από τις 18 ομάδες που θα παίξουν για την παραμονή τους.

Σταθερά πρώτος στα γκολ ο Καραΐνδρος

Αν και δεν σημείωσε γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι της Θύελλας με το Καστρίτσι, ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Καραΐνδρος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερς με 9 γκολ.

Οι σκόρερς στην Α΄ κατηγορία (3ος όμιλος)
9 γκολ: Καραΐνδρος – Θύελλα
7 γκολ: Σπανός Αντρ. – Αιγ. / Ακράτα
Διαμαντόπουλος – Νίκη Πρ
6 γκολ: Σπανός Ιω. – Κεραυνός
Σαμαντάς – Νίκη Πρ
5 γκολ: Παναγιωτόπουλος – Αιγ./Ακράτα
Ξύδης – Αιγ./ Ακράτα
Κλουκίνας – Αετός Π.
4 γκολ: Καλούδης – Ψαθόπυργος
Λαζανάς – Αετός Π.
Αρβανίτης – Θύελλα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr