background img
banner
banner

Γενική Συνέλευση στις …ελιές για Γκάμαρη

ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ Η «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Πολεμικό το κλίμα στον Παναιγιάλειο με την κόντρα του πρώην προέδρου Γιώργου Γκάμαρη και της προσωρινής διοίκησης να συνεχίζεται αμείωτη.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιάλειου η οποία και κατέθεσε μήνυση το Σάββατο 18/12, ο Γιώργος Γκάμαρης στις 11:30 της ίδιας μέρας, κατόπιν πίεσης σε βάρος του φύλακα, πήρε τα κλειδιά του γηπέδου και έψαχνε τα γραφεία για έγγραφα, τα οποία δεν υπήρχαν, για να πραγματοποιήσει την Γενική Συνέλευση που είχε εξαγγείλει.

Έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανε τη Γενική Συνέλευση έξω από το γήπεδο, αφού το βρήκε κλειστό, χωρίς την ύπαρξη των απαραίτητων εγγράφων με αποτέλεσμα να υποβλήθεί μήνυση από τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης Γιάννη Μπαλτιμά, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Γιώργος Μπέσκος: «Κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα» 

Όπως δηλώνει στο protionline.gr ο νομικός εκπρόσωπος του Παναιγιάλειου και μέλος της νέας διοίκησης Γιώργος Μπέσκος, όταν μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει τη μήνυση και εξερχόμενος, δέχτηκε επίθεση από αυτοκίνητο που κινήθηκε με ταχύτητα εναντίον του και πέρασε δίπλα του, απειλώντας για την σωματική του ακεραιότητα.

«Υπέβαλλα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το γεγονός», δηλώνει στo protionline.gr, ο Γιώργος Μπέσκος.

Γιώργος Γκάμαρης «Αυτόφωρο για δήθεν παραβίαση της δικαστικής απόφασης» 

“Μόλις βγήκα από το αυτόφωρο”, ανέφερε με μήνυμά του στο F/B ο Γιώργος Γκάμαρης.

Ποια ήταν η αιτία; Πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση στον Παναιγιάλειο, την ίδια ώρα που η απόφαση του Πρωτοδικείου είχε κηρύξει έκπτωτη τη διοίκησή του.

Παρά ταύτα, ο Γιώργος Γκάμαρης θεωρώντας τη Γενική Συνέλευση κυρίαρχο όργανο του συλλόγου προχώρησε σε αυτή με το ζόρι. Η Γενική Συνέλευση Γκάμαρη, διεξήχθη μετ’ εμποδίων, όπως ανέφερε τους κλείδωσε έξω απ το στάδιο ο δήμος.

Ο Γιώργος Γκάμαρης, σχολιάζοντας την περιπέτειά του, αφού αρχικά στάθηκε στο γεγονός της εμπόδισης εισόδου στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου, ανέφερε ότι πρόκειται για “μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναιγιαλείου και της δημοκρατίας”. Για την αυτόφωρη προσαγωγή του, ανέφερε: “Πήγαμε αυτόφωρο, για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης. Για τη συγκεκριμένη παραβίαση και να ήταν έτσι, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Ήδη υποβάλλαμε μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση και προσβολή προσωπικότητας και άλλα ποινικά αδικήματα”. 

Να θυμίσουμε ότι σήμερα έληξε και η θητεία της προσωρινής διοίκησης και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 11 Ιανουαρίου, που το Πρωτοδικείο Αιγίου θα εκδικάσει τα ασφαλιστικά μέτρα και θα λύσει τον «γόρδιο δεσμό» της αντιπαράθεσης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr