background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σύσσωμος ο Παναιγιάλειος

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ούριος άνεμος πνέει στον Παναιγιάλειο και αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκείνο που προέχει στον μελανόλευκο σύλλογο, είναι να πάρει θετικά αποτελέσματα στα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (Σκουλικάδο, Παναγρινιακό), διατηρώντας έτσι εφικτή και ανατρέψιμη την διαφορά από την ζώνη της παραμονής.
Η αποστολή για το παιχνίδι στη Ζάκυνθο με τον Εθνικό Σκουλικάδου θα αναχωρήσει από το Δημοτικό Στάδιο στις 1:45 και από την Κυλλήνη στις 16:30. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές θα είναι τα μέλη της διοίκησης: Μπάστας, Ροδόπουλος, Μαρινόπουλος, οι οποίοι θα συμπληρωθούν από τα υπόλοιπα μέλη την Κυριακή.

Επιστροφή Κουρτελέση

Ο Άγγελος Κουρτελέσης υπολογίζεται κανονικά από τον Φάνη Γκέκα, αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με την Θύελλα. Εκτός από τον τραυματία Βαρουξάκη, θα απουσιάσει επίσης ο Σεμπάστιαν Αφούσσι, ο οποίος πήρε άδεια μιας εβδομάδας να επισκεφτεί την οικογένειά του στην πατρίδα του. Εκτός απρόοπτου όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δύσκολη αλλά απαραίτητη η νίκη στη Ζάκυνθο

Ο Εθνικός Σκουλικάδου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλύτερη μοίρα από τον Παναιγιάλειο, έχοντας 10 βαθμούς έναντι 8 του Παναιγιάλειου, έχει κάνει το ρεπό του, αλλά έχει την πρόσφατη εντός έδρας επιτυχία στο Μαχαιράδο, όταν επικράτησε 1-0 σε βάρος του Ναυπακτιακού Αστέρα. Είναι στο όριο της ζώνης κινδύνου και καίγεται για να ανέβει στη ζώνη παραμονής. Θα επιδιώξει με κάθε τρόπο το θετικό αποτέλεσμα και για να αποφύγουν αυτό οι μελανόλευκοι θα πρέπει να πιάσουν πολύ καλή απόδοση.

Και ο Αριστείδης Πούλος στη Ζάκυνθο

Το 2014 είχε τιμηθεί από τον Παναιγιάλειο, ως ένας από τους φανατικούς και συνάμα αγνούς μελανόλευκους φιλάθλους. Ο Αριστείδης Πούλος δεν εγκαταλείπει ποτέ τον Παναιγιάλειο, ακόμα και σε αυτή την Γ΄ Εθνική, έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια. Τον θυμόμαστε στα πιο απίθανα μέρη και στις πιο απομακρυσμένες έδρες. Στην Καβάλα, στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στην Χαλκιδική, παντού και πάντα στην κερκίδα. Ακόμα και στα νησιά αποτελούσε την ευχάριστη έκπληξη σαν φίλαθλος του Παναιγιάλειου, ακόμα και όταν είχε μείνει μόνος όπως θυμόμαστε, στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Φυσικά δεν θα λείψει από την Ζάκυνθο που είναι μια …πηδηξιά.

Από Αιτωλοακαρνανία το διαιτητικό «τρίο»

Το παιχνίδι στο Μαχαιράδο θα διευθύνει ο Παναγιώτης Ζυγάς. Βοηθοί του οι: Τάκος – Βλαχοδήμος όλοι από τον σύνδεσμο Αιτ/νίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κυριακάκης.

Κίνδυνος να χάσει την πρωτιά η Παναχαϊκή που έχει ρεπό

Η Παναχαϊκή (22β.) την Κυριακή κάνει το ρεπό της, οπότε δίνεται η ευκαιρία σε Τηλυκράτη και Αχέροντα που ήδη έχουν κάνει το ρεπό τους, να την ξεπεράσουν.

Ο Τηλυκράτης (22β.) παίζει στην Λευκάδα με το Διαβολίτσι και η έδρα έχει αποδειχθεί «φρούριο» για την ομάδα της Λευκάδας που εκτός από την μια ισοπαλία που είχε την 2η αγωνιστική με τον Ναυπακτιακό, έκτοτε μετρά 3 νίκες. Σε περίπτωση νίκης ο Τηλυκράτης θα ξεφύγει στο +3 από την Παναχαϊκή.

Ο Αχέρων Καναλακίου (20β.) δεν θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, αφού θα παίξει στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα. Δύσκολη η έδρα έχει το κατάλληλο κίνητρο όμως ο Αχέρων να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα βολέψει και τον Παναιγιάλειο, αφού ο Διαγόρας είναι μια από τις ομάδες που θέλει να βάλει στην …πλάτη του.

Στην γειτονική Γαστούνη θα μεταβεί ο ΠΑΟ Βάρδας, για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα. Ισόβαθμος με τον Παναιγιάλειο στους 8 βαθμούς ο ΠΑΟΒ, δεν έχει άλλο στόχο από την παραμονή, την οποία έχει αισθανθεί ότι είναι πολύ δύσκολη.

Πληγωμένη θα πάει στην Ναύπακτο για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα η Αναγέννηση Άρτας, αφού η παραίτηση του προέδρου Γιώργου Γρηγορίου, άρχισε ήδη να δημιουργεί οικονομικά προβλήματα. Ο Ναυπακτιακός που δεν μας έχει παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, βασίζεται στην κακή ψυχολογία της Αναγέννησης για να φτάσει στη νίκη.

11η αγωνιστική

Κυριακή 18/12 -15:00
Εθνικός Σκ. – Παναιγιάλειος: Ζυγάς (Αιτ/νίας) (Ηλείας)
Τηλυκράτης – Διαβολίτσι: Νίκου (Άρτας)
Διαγόρας – Αχέρων: Ρούτσης (Κορίνθου)
Αίας Γαστούνης- ΠΑΟ Βάρδας: Σαφαρίκας (Αχαΐας)
Ναυπακτιακός – Αν/ση Άρτας: Χουλιάρας (Πρέβεζας)
Παναγρινιακός – Αμβρακικός 3-0 α.α.
Ρεπό: Παναχαϊκή


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr