background img
banner
banner

Δώρα για τις δύο που θα ξεχωρίσουν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς και ο διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας που διοργανώνει ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, συνεχίζεται. Μάλιστα, χθες έγιναν γνωστά και τα δύο μεγάλα δώρα του διαγωνισμού, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι με τις όμορφες βιτρίνες τους, τα καταστήματα του Αιγίου συμβάλουν στη βελτίωση της ψυχολογίας του καταναλωτικού κοινού.

΄΄Το γεγονός πως όλα τα καταστήματα μέλη μας, έχουν στολίσει με κέφι και μεράκι τους δρόμους αλλά και τις κολόνες γύρω από τα καταστήματά τους, κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου. Τονίζεται ακόμη πως ΄΄σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί ένα ακόμα έναυσμα στους συναδέλφους μας παρά την κρίση , παρά τις υπέρογκες αυξήσεις σε φόρους κλπ να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και φυσικά με αυτό τον τρόπο να προσελκύουν και περισσότερους καταναλωτές΄΄.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας ενημερώνει πως τα δώρα θα είναι δύο: Ο πρώτος μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα τριήμερο ξεκούρασης στο “Κάστρο Πέτρινα Σαλέ” στα Καλάβρυτα του κ. Γιώργου Τσενέ (τρεις μέρες δύο διανυκτερεύσεις, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Το δώρο είναι για τις ημερομηνίες από 17/1/22 ως το τέλος της χειμερινής σεζόν).
Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει ένα γυναικείο ρολόι Tommy Hilfiger 1781697 Charlie Mesh Rose Gold Stainless Steel Case, Bracelet από το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου Κουλούρη Κλ. Οικονόμου 13. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις αρχές της νέας χρονιάς!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr