background img
banner
banner

Εξήλθε σώος από αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο στη θάλασσα της Αλυκής

ΤΟ… ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Άγιο είχε οδηγός, του οποίου το όχημα καθώς κινείτο στον παραλιακό δρόμο της Αλυκής, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και κατέληξε ανάποδα μέσα στη θάλασσα. Το συμβάν σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων κι ο οδηγός, όπως έκανε γνωστό στις αρχές, βγήκε σώος, ενώ η ανέλκυση του οχήματος πραγματοποιήθηκε μετά από λίγες ώρες.

Το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου ενημερώθηκε λίγο μετά τις 5.00 το πρωί από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και αφού είχε ειδοποιηθεί από πολίτη, ότι μέσα στη θάλασσα, παραπλεύρως της οδού Ποσειδώνος, βρισκόταν αναποδογυρισμένο ένα Ι.Χ. Αμέσως στο σημείο κατέφθασε όχημα του Λιμενικού Τμήματος, ζητώντας και τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει απεγκλωβισμός, δεδομένου ότι διαπιστώθηκε πως όλες οι πόρτες ήταν κλειστές πλην του παραθύρου του συνοδηγού, όπως έκανε γνωστό στο protionline.gr ο διοικητής του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Μιχάλης Κωστάκης.

Τελικώς δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός καθώς το αυτοκίνητο ήταν άδειο. Εν συνεχεία, μέσω των ιδιοκτητριών του οχήματος, εντοπίστηκε και ο οδηγός που είναι ο γιος της μίας και ο οποίος είναι κάτοικος Τέμενης Αιγίου, ο οποίος γνωστοποίησε πως εξήλθε μόνος του από το αυτοκίνητο και ότι είναι καλά στην υγεία του. Η ανέλκυση του οχήματος πραγματοποιήθηκε το πρωί υπό την επίβλεψη των ανδρών του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr