background img
banner
banner

Εορταστική περίοδος και πλούσια δράση στον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών

Την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη έγινε ένα ξεχωριστό μάθημα για τα δύο τμήματα ενηλίκων με τη συμμετοχή τριμελούς παραδοσιακής ορχήστρας (συμμετείχαν οι Γιάννης Οικονόμου, Παναγιώτης Στούρας και Βασίλης Νταλής). Με τους ήχους μουσικής και τραγουδιών από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τη Μικρά Ασία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να χορέψουν «ζωντανά» προσεγγίζοντας το παραδοσιακό χοροστάσι.

Τα κεράσματα και τα εδέσματα (προσφορά των μελών του διοικητικού συμβουλίου, του δασκάλου χορού και μελών-χορευτών) και ο στολισμός της αίθουσας έκαναν πιο ζεστή τη βραδιά κι έδωσαν έναν επιπλέον γιορτινό τόνο ικανοποιώντας στο μέγιστο όσους παραβρέθηκαν. Την Πέμπτη 23 Δεκέμβρη στο τελευταίο -πριν τις γιορτές- μάθημα χορού για το εφηβικό τμήμα δώρο έκπληξη, κεράσματα και χοροί της περιόδου του δωδεκαήμερου περιμένουν τους νεαρούς μαθητές-μαθήτριες του συλλόγου. Συνεχίζεται, παράλληλα, η διάθεση του ημερολογίου που έβγαλαν οι υπεύθυνοι του Χ.Ο.Κ. για τα μέλη του φίλους του συλλόγου ενώ καλαίσθητες κάρτες εστάλησαν σε συνεργάτες, φορείς, μέλη, ΜΜΕ κ.ά.

Με ενέργειες του νεοεκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου προγραμματίζονται δράσεις και για τη νέα χρονιά με την έναρξη μαθημάτων παιδικού τμήματος, προετοιμασία θεματικής παράστασης, κοινωνική δράση (σε συνεργασία με την καθηγήτρια-ιατρό του Παν/μίου Πατρών κ. Κατερίνα Γρ. Σολωμού) αλλά και νέες συνεργασίες σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr