background img
banner
banner

Θεματικά Πάρκα: Η Επιτροπή εισηγείται είσοδο μόνο για εμβολιασμένους επισκέπτες και εργαζόμενους

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega και ερωτηθείς για το αν υπάρχει εισήγηση για τα θεματικά πάρκα ώστε να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και να είναι και οι εργαζόμενοι εμβολιασμένοι, ο Αθ. Εξαδάκτυλος επιβεβαίωσε πως ισχύει αυτό.

«Εχουμε μια εποχική απασχόληση, άρα οι άνθρωποι θα πιάσουν τώρα δουλειά εκεί και με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι των παιδιών είναι ανεμβολίαστα και δεν προβλέπεται για αυτά εμβολιασμός και εφόσον θα κινηθούν με γονείς μέσα στα θεματικά πάρκα που προβλέπεται να είναι εμβολιασμένοι, είναι λογικό να είναι εμβολιασμένοι και οι εργαζόμενοι. Είναι χώροι διασκέδασης και όχι εστία αναζωπύρωσης», εξήγησε.

Η μετάλλαξη Ομικρον αλλάζει τα δεδομένα

Ερωτηθείς για το πιστοποιητικό νόσησης και αν θα διαρκεί λιγότερο, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως «έχει γίνει μια αρχική συζήτηση, χωρίς να έχουμε καταλήξει κάπου».

«Με την έλευση της παραλλαγής Ομικρον, οπωσδήποτε τα δεδομένα αλλάζουν και είναι πολύ πιθανόν να δούμε μια διαφοροποίηση σε ό,τι ισχύει τώρα, στο μέλλον» προσέθεσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σημειώνοντας ότι «περιμένουμε τα δεδομένα για την Ομικρον. Μέχρι στιγμής, οι ερωτήσεις είναι πιο πολλές από τις απαντήσεις».

Οσο για το αν θα υπάρξουν άλλα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τόνισε: «Είχαμε συζητήσεις και αυτό που θα ανακοινωθεί είναι ότι εκείνοι που παίρνουν πιστοποίηση νόσου από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να έχουν PCR, δηλαδή δεν αρκεί το rapid test, καθώς είναι πολύ πιο αξιόπιστο».

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr