background img
banner
banner

Και δεύτερο όχημα στη θάλασσα της Αλυκής

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ

Την αναγκαιότητα τοποθέτησης προστατευτικού κάγκελου σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού της Αλυκής, καταδεικνύει το δεύτερο περιστατικό πτώσης αυτοκινήτου μέσα στη θάλασσα, το οποίο καταγράφεται σε διάστημα πέντε ημερών.
Αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο μάρκας Opel Astra οδηγούσε κάτοικος της περιοχής (το Ι.Χ. ανήκει στον αδελφό της), η οποία καθώς κινείτο στην οδό Ποσειδώνος, με κατεύθυνση από την Αλυκή προς τον Ναυτικό Όμιλο, έχασε τον έλεγχο και μαζί με το όχημα βρέθηκε μέσα στη θάλασσα, σε πολύ μικρό βάθος. Η κοπέλα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 4.40 τα ξημερώματα της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου, υπάλληλοι του οποίου έσπευσαν στο σημείο. Εκλήθη δε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και το ΕΚΑΒ σε περίπτωση που χρειαστούν απεγκλωβισμός ή οι πρώτες βοήθειες αντίστοιχα. Παρούσα με ένα όχημα ήταν και η ΕΛ.ΑΣ.
Το όχημα με συνδρομή εταιρείας παροχής οδικής βοήθειας απομακρύνθηκε από το σημείο στις 6.45, υπό την επίβλεψη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr