background img
banner
banner

«Κανονικά η Γενική Συνέλευση» λέει ο Γκάμαρης

«ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ» ΑΠΑΝΤΑ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Με σημερινή ανακοίνωσή του, ο πρώην πρόεδρος του ΠΓΣ, Γιώργος Γκάμαρης, επιχειρεί να παραμείνει στο προσκήνιο και αναφέρει ότι δε μπορεί να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση στις 18/12/2021, που είχε συγκληθεί επί προεδρίας του.

Συγκεκριμένα: «Όπως είναι γνωστό, εντελώς πραξικοπηματικά και μη νόμιμα, δύο μέλη του Γ.Σ. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ προσέφυγαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο χωρίς να μας καλέσουν ούτε να μας κοινοποιήσουν την αίτησή τους. Διορίστηκε με Προσωρινή Διαταγή, προσωρινή διοίκηση όπως την ζητούσαν. Η προσωρινή διαταγή τους χορήγησε την εξουσία και μόνο, όπως ρητά αναφέρεται σε αυτήν, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα για της Αγωνιστικές της 08/12/2021, 12/12/2021, και 19/12/2021. Δεν τους χορήγησε ουδεμία άλλη εξουσία να χειριστούν άλλες υποθέσεις του Σωματείου και επομένως ουδεμία εξουσία έχουν να αναβάλλουν την νόμιμα συγκληθείσα Γενική Συνέλευση της 18/12.2021, η οποία και θα διεξαχθεί κανονικά σε ώρα και τόπο όπως έχει νόμιμα οριστεί. Εκ του νομίμως εκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.» 

Μπέσκος: «Μη νόμιμη η υποτιθέμενη Γενική Συνέλευση»

Ηχηρή απάντηση μέσω του protionline.gr, στην ανακοίνωση Γκάμαρη, έδωσε ο αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιαλείου, δικηγόρος Γιώργος Μπέσκος, εκπροσωπώντας το νέο Δ.Σ. του Παναιγιαλείου: «Σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις. Όποιος δεν τις τηρεί υφίσταται τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος. Το πρωτοδικείο Αιγίου διόρισε προσωρινή διοίκηση στο σωματείο μας  η οποία ισχύει μέχρι τη συζήτηση της αιτήσεως. Από την στιγμή που έχει διοριστεί προσωρινή διοίκηση, είναι προφανές, ότι δεν υφίσταται άλλη διοίκηση μέχρι της εκδόσεως δικαστικής απόφασης. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι είναι μη νόμιμη η υποτιθέμενη Γενική Συνέλευση και δεν έχει καμία έννομη συνέπεια. Όποιος χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας μας χωρίς νομική εξουσιοδότηση θα υποστεί άμεσα τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.  

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην δίνουν σημασία σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις που προσβάλλουν το κύρος και την ιστορία του Παναιγιάλειου.» 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr