background img
banner
banner

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό στον Συνοικισμό

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η Δημοτική Αρχή, μέσω σχετικού δελτίου Τύπου, εκφράζει την ικανοποίησή της για τη μεγάλη προσέλευση που αναμένεται το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης/Αγίας Άννης στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, κατά την παρουσία της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας του ΕΟΔΥ, που θα βρεθεί τις πρωινές ώρες στο σημείο, κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Αιγιαλείας με την 6η ΥΠΕ, στην προσπάθεια εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού του δήμου.

Υπολογίζεται πως πάνω από 200 πολίτες θα σπεύσουν να εμβολιαστούν, συμβάλλοντας στο χτίσιμο ενός γερού τείχους ανοσίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Για τον λόγο αυτό, η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Σταυροπούλου ήδη με έγγραφό της προς τον ΕΟΔΥ-ΚΟΜΥ Πατρών, ζητά την παρουσία και δεύτερης κινητής μονάδας, ώστε να εξυπηρετηθούν χωρίς καθυστερήσεις, συνωστισμό και προβλήματα όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση, οι δημότες που θα προσέλθουν θα πρέπει να έχουν υπομονή, να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας (μάσκα, αποστάσεις) και να συνεργαστούν με τα στελέχη του ΕΟΔΥ και του Δήμου, ώστε να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr