background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατ. Αιγιάλειας

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Νέα διοίκηση εξελέγη στον Σύλλογο Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Ακόμη εξελέγησαν μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Την επομένη, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συμβούλιο και τα νέα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Ανέλαβαν δε αξιώματα ως εξής: Διοικητικό Συμβούλιο: Πρόεδρος: Σακελλαρόπουλος Γεώργιος, Αντιπρόεδρος: Μαστροκούκος Αναστάσιος, Γεν. Γραμματέας: Λεπενιώτη Ευαγγελία, Ταμίας: Οικονομοπούλου Μαρία, Υπευθ. Υγειον. Ενδιαφέροντος: Σαρμάς Γεώργιος, Μέλος: Καλύβας Οδυσσέας, Μέλος: Ψαρράκος Ιωάννης.

Ελεγκτική Επιτροπή: Λιγδόπουλος Γεώργιος, Μάρης Παναγιώτης, Φώτης Απόστολος.

Αντιπρόσωποι στην Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΔ.Ε.: Καλύβας Οδυσσέας, Ράλλης Γεώργιος, Σακελλαρόπουλος Γεώργιος.

«Η τελευταία διετία λόγω της πανδημίας δοκίμασε τις αντοχές όλων μας και πολύ περισσότερο του επιχειρηματικού κόσμου. Το απερχόμενο συμβούλιο προσπάθησε με όσο σθένος είχε να διευκολύνει τόσο τα καταστήματα όσο και την καθημερινότητα μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και το ίδιο προτίθεται να κάνει και το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζοντας δυναμικά το υπάρχον έργο. Μέλημα μας και αυτή την διετία είναι η επίλυση, κατά το δυνατόν, όλων των ζητημάτων που τίθενται από τα μέλη μας, τα οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας στήριξαν και σε αυτές τις εκλογές», αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Στηρίζοντας τον Σύλλογο δίνετε δύναμη και λόγο ώστε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε περισσότερα για όλους μας!!!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr