background img
banner
banner

Πικρή ήττα ο Παναιγιάλειος 1-0 στη Ζάκυνθο από το Σκουλικάδο

Πολύ άσχημη η ήττα που υπέστη ο Παναιγάλειος στη Ζάκυνθο. Ο Εθνικός μετά τον Ναυπακτιακό νίκησε και τον Παναιγιάλειο 1-0, παραμένοντας σε τροχιά παραμονής.

Λίγες οι φάσεις πολλά τα δυνατά μαρκαρίσματα στο Μαχαιράδο, με την μπάλα να βρίσκεται στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και το ένα φάουλ να διαδέχεται το άλλο.

Στις καλές φάσεις του α΄ μέρους ο Μεταξάς αστόχησε από καλή θέση για τους γηπεδούχους, ενώ σπουδαία διπλή ευκαιρία έχασε ο Παναιγιάλειος με τον Ψωμαρά να αποκρούεται πάνω στην γραμμή από τον Νικολακόπουλο και στη συνέχεια σούταρε άουτ.

Περισσότερο αποφασιστικός στην επανάληψη ο Εθνικός, απείλησε με Κακολύρη και Ελέζι, για να φτάσει στη συνέχεια στην επιτυχία με τον Κακολύρη στο 76΄, ύστερα από την πάσα του Λιβέρη.

Εθνικός Σκουλικάδου (Στ. Καραμαλίκης): Χατζηλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Τσουκαλάς (73′ Πλέσσας Α.), Μεταξάς, Μαρούδας Μ., Κάρδαρης, Κακολύρης (88′ Περιστέρης)

Παναιγιάλειος: (Φ. Γκέκας): Κουρτελέσης (73′ Πλατυκώστας), Χατζηαντωνίου, Σπίντζος, Μκρίδης, Αφούσι (73′ Κρειμιτίδης), Λιάτος, Σκούτας, Ψωμαράς, Καρακούτης (65′ Ροδόπουλος), Βαλλιάνος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr