background img
banner
banner

Προβολή ταινίας «Ηρωικά Χαμένοι»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Την προσεχή Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30, θα προβληθεί ηταινία «Ηρωικά Χαμένοι», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Αργεντινή, Δεκέμβριος 2001. Μια παρέα φίλων και γειτόνων επενδύει όλες τις αποταμιεύσεις της σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό που θα τονώσει την οικονομία της μικρής τους πόλης. Μία μέρα μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Αργεντινής καταρρέουν. Τα χάνουν όλα. Σύντομα όμως, θα καταλάβουν ότι δεν έχουν πέσει θύματα μόνο της οικονομικής κρίσης, αλλά και ενός ασυνείδητου δικηγόρου και ενός διευθυντή τραπέζης, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. ‘Eνα χρόνο μετά, μία πληροφορία για το που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένα τα χρήματά τους, τούς δίνει την αφορμή για εκδίκηση. Να οργανώσουν μια περίτεχνη ληστεία και να επανακτήσουν ό,τι δικαιωματικά τους ανήκει.

Ο Αργεντίνος Σεμπαστιάν Μπορενστέιν συνεργάζεται ξανά με τον Ρικάρντο Νταρίν για μια ανθρωποκεντρική περιπέτεια στη λογική του Κεν Λόουτς, όπου η καταγγελία συναντά τη συναρπαστική αφήγηση, σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εθνικές κινηματογραφίες που αναπτύσσεται με γνώμονα την κοινωνική αφύπνιση αλλά και τον σεβασμό στα κινηματογραφικά είδη και υποείδη.

Παραγωγή: Αργεντινή, 2019. Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Μπορενστέιν. Σενάριο: Σεμπαστιάν Μπορενστέιν, Εντουάρντο Σατσέρι. Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν, Λούι Μπραντόνι, Βερόνικα Λίνας, Γιερμάν Ροντρίγκες. Διάρκεια: 116 λεπτά.

Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 5 €. Εγγραφή – Ετήσια εισφορά μέλους: 20 €. Διάθεση εισιτηρίων – εγγραφές – ανανεώσεις κάθε Δευτέρα στον «Απόλλωνα» από 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/cinegio


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr