background img
banner
banner

Προσφορά δώρων ενόψει των εορτών

ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε μία κοινωνική δράση με περιεχόμενο προέβη την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, ο επανεκλεγείς πρόεδρος Βασίλης Σταθακάρος, συνοδευόμενος από μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο., επισκέφθηκαν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και το 1ο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αιγίου, προκειμένου να προσφέρουν δώρα στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Εκεί τους υποδέχθηκαν οι διευθύντριες με τις οποίες αναπτύχθηκε μία γόνιμη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα σχολεία. Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. συνεχάρησαν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το εξαιρετικό έργο τους, δίνοντάς τους παράλληλα την υπόσχεση  πως θα είναι συνεχώς κοντά τους όταν και όπου μπορούν να βοηθήσουν και να φανούν χρήσιμοι στην ομολογουμένως αξιέπαινη προσπάθειά τους.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, όπου τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο κ. Σταθακάρος δήλωσε τα εξής: «Σήμερα βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των Ειδικών Σχολείων της πόλης μας, προσφέροντάς τους χριστουγεννιάτικα δώρα.  Συνομιλήσαμε και δώσαμε τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Αυτά τα σχολεία έχουν καταφέρει να παραμείνουν ζωντανοί οργανισμοί στο εκπαιδευτικό σύστημα. Όπως επίσης έχουν καταφέρει να αναπτύξουν τα παιδιά δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν αύριο στην κοινωνία. Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο και βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr