background img
banner
banner

«Τον εαυτό μου εξερευνώ και ανακαλύπτω… θησαυρό»

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 11 – 12 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, για το χρονικό διάστημα από 14/12/2021 έως 18/1/2022, πρόκειται να υλοποιήσει ομάδα για παιδιά ηλικίας 11- 12 ετών με τίτλο: «Τον εαυτό μου εξερευνώ και ανακαλύπτω… θησαυρό».

Οι έξι συναντήσεις (διάρκειας μιάμισης ώρας), θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις», Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 35 (έναντι αρχαιολογικού μουσείου) 1ος όροφος, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-19:30. Η ομάδα θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα. Στην ομάδα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: Να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, Να συνειδητοποιήσουν ότι είναι μοναδικά και ξεχωριστά άτομα, αγνωρίζοντας τις δυνάμεις τους, τις δυνατότητές τους και τα ατομικά χαρακτηριστικά τους, να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ανακαλύπτοντας κι άλλα πράγματα για τον εαυτό τους, να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν την έννοια της αυτοεκτίμησης.

Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας Covid-19, οι συναντήσεις της ομάδας θα υλοποιούνται τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις συντονίστριες του προγράμματος: Λαμπροπούλου Γεωργία, Κοινωνιολόγος και Μπεκίρη Σπυριδούλα, Κοινωνιολόγος καθημερινά 8:00 – 15:00 στα τηλέφωνα 2610226948 και 2610623290. Για τη συμμετοχή στην ομάδα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://kpachaia.gr/omada-gia-paidia-ilikias-11-12-eton/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr