background img
banner
banner

Το άστρο των Χριστουγέννων έλαμψε στο γήπεδο Πλαστήρα

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΟΡΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΑΕΑ, ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Σοφή αποδείχθηκε η σκέψη του προέδρου της ΑΕ Αιγίου Φίλιππα Κοσσαρά, για ένα μίνι τουρνουά στη διακοπή των πρωταθλημάτων. Άμεση ήταν η ανταπόκριση από τα καλεσμένα σωματεία της Α΄ κατηγορίας Θύελλα Αιγίου και Αιγείρας / Ακράτας, που όπως αποδείχθηκε μόνο κέρδη είχαν από τα παιχνίδια μικρής διάρκειας που πραγματοποιήθηκαν.

Σχέδιο δράσης από τους προπονητές

Οι προπονητές των τριών σωματείων, Χρήστος Μαστροκυριάκος, Κυριάκος Αθανασίου και Φίλιππος Σχοινάς, είχαν πολλά να σκεφτούν και να φροντίσουν.
Φυσικό επόμενο ήταν να δώσουν ευκαιρίες με έξτρα αγωνιστικά λεπτά, στους ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους είχαν αγωνιστεί λιγότερο στα πρωταθλήματα και είχαν μείνει πίσω σε ετοιμότητα.

Να καλύψουν επίσης κάποιες απουσίες τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων .

Να φροντίσουν να έχει η ομάδα τους διάρκεια και καλή φυσική κατάσταση στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια που τους περίμεναν. Τέλος να διεκδικήσουν καλά αποτελέσματα που περισσότερο απαραίτητα ήταν για το γόητρο.

Πάντως είδαμε πολλά νεαρά παιδιά και αυτό τιμά τις τεχνικές ηγεσίες, που άφησαν σε τελευταία προτεραιότητα το αποτέλεσμα.

Δεν έλειψε και ο φίλαθλος κόσμος

Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο Πλαστήρα για να παρακολουθήσουν φτασμένους ποδοσφαιριστές, όπως ήσαν ο Παύλος Μητρόπουλος, ο Δημήτρης Καραΐνδρος, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Νίκος Τσίμπιτσης και πολλοί άλλοι, περισσότερο όμως χάρηκαν τους ταλαντούχους νεαρούς, που βάζουν τα θεμέλια για καλή αγωνιστική μακρόχρονη διάρκεια στην απόδοση και στους στόχους των ομάδων.

Η σειρά των αγώνων και τα αποτελέσματα

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι περισσότερους (4) βαθμούς συγκέντρωσε η ΑΕ Αιγίου κερδίζοντας στο πρώτο παιχνίδι 3-1 την Θύελλα Αιγίου και παίρνοντας στο επόμενο ισοπαλία με την Αιγείρα / Ακράτα. Ακολούθησε η Θύελλα Αιγίου με 3 βαθμούς, κατακτώντας στο τελευταίο της παιχνίδι τη νίκη 2-0 από την Αιγείρα / Ακράτα.

Δεν έλειψαν και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών

Είδαμε και κάποιους παίκτες που δεν ανήκαν στο ρόστερ των τριών ομάδων του τουρνουά. Είχαν όμως θέσει μεταγραφική υποψηφιότητα, οπότε οι προπονητές έδρασαν της ευκαιρίας να τσεκάρουν τα μεγέθη των ικανοτήτων τους, πριν τους εντάξουν στο έμψυχο υλικό τους. Πάντως δυο ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας ξεχώρισαν στους αγώνες του τουρνουά και σίγουρα θα τους δούμε σύντομα ακόμα και στο σχήμα της βασικής 11άδας, της ΑΕ Αιγίου.

Κυριάκος Αθανασίου: «Τα φιλικά βελτιώνουν την εικόνα μας»

Στον αποχαιρετισμό του τουρνουά, το protionline.gr πήρε δηλώσεις από τον προπονητή της Θύελλας Κυριάκο Αθανασίου, που δεν παρέλειψε να κάνει και μια μικρή αναφορά για τη συνέχεια της ομάδας του: «Τα φιλικά παιχνίδια έγιναν για να μπορέσουμε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα από τα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο στην πρώτη ομάδα.
Είναι εορταστικά παιχνίδια Χαράς χαλάρωσης και ηρεμίας. Είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό φαίνεται από τη βελτίωση που έχουν τα παιδιά. Θα βελτιώσουμε κάποιες ατέλειες και πιστεύω ότι σε λίγο θα είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τέλος εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία Χρόνια πολλά με υγεία καλά Χριστούγεννα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr