background img
banner
banner

Φιλική νίκη ο Παναιγιάλειος 3-2 την Θύελλα Αιγίου

ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, είχαν την ευκαιρία να δώσουν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο Πλαστήρα, ο Παναιγιάλειος με την Θύελλα Αιγίου.
Οι προπονητές Φάνης Γκέκας και Νίκος Διαμαντόπουλος (απουσίαζε ο Κυριάκος Αθανασίου), έριξαν στον αγωνιστικό χώρο όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους, βλέποντας και κρίνοντας.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αρκετές φάσεις και 5 γκολ.

Στο φιλικό και ο πρώην μελανόλευκος Β. Χριστόπουλος

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, ο Βασίλης Χριστόπουλος έπαιξε με την μελανόλευκη φανέλα σε ολόκληρο το παιχνίδι, ήταν από τους πρωταγωνιστές και σίγουρα είναι ένας ικανός και έμπειρος ποδοσφαιριστής απαραίτητος στην ομάδα του Παναιγιάλειου.

Ο ίδιος δήλωσε ότι τελείωσε από τον Αστέρα Βλαχιώτη, έχει προτάσεις από ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Γ΄ Εθνική και προς τα εκεί εστιάζει το ενδιαφέρον του. Άφησε να εννοηθεί ότι πολύ θα ήθελε να παίξει στον Παναιγιάλειο, αλλά τα οικονομικά συμφέροντα τον καλούν σε άλλες πολιτείες. Η οριστική του απόφαση αναμένεται να παρθεί το επόμενο διήμερο, με την ελπίδα ότι τελικά θα προτιμήσει την ομάδα της πόλης του.

Ο Παναιγιάλειος 2-0 στο ημίχρονο

Με την κεφαλιά του Ροδόπουλου από σέντρα του Χριστόπουλου και το πλασέ του Βλαχόπουλου από φάουλ του Χριστόπουλου, ο Παναιγιάλειος ξέφυγε μπροστά στο σκορ 2-0 στο α΄ ημίχρονο.

Ισοφαρίζει 2-2 η Θύελλα Αιγίου απαντά με γκολ ο Χριστόπουλος 3-2

Πολλά άλλαξαν στο β΄ ημίχρονο. Η Θύελλα μείωσε 1-2 με εκτέλεση φάουλ του Θεοφανόπουλου και ισοφάρισε 2-2 με το εύστοχο πέναλτι του Καραΐνδρου, το οποίο είχε κερδίσει ο Τιμοθέου από τον Βίλλιο.

Ο Βασίλης Χριστόπουλος που ήταν αφετηρία των δυο γκολ του Παναιγιάλειου, χρήστηκε στη συνέχεια και σκόρερ, όταν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, που κέρδισε ο Μητρόπουλος από τον Κάσα. Με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε η φιλική νίκη 3-2 του Παναιγιάλειου. Ο νεαρός Μητρόπουλος είχε κάνει προπονήσεις με τον Παναιγιάλειο και στην διάρκεια του καλοκαιριού.
Παναιγιάλειος: Βίλλιος, Κουρτελέσης, Πλατυκώστας, Μακρίδης, Σπίντζος, Κρεμίτσας, Χριστόπουλος, Βαλλιάνος, Ροδόπουλος, Λιάτος,, Βλαχόπουλος.
Επίσης αγωνίστηκαν: Ψωμαράς, Ιωαννίδης, Μητρόπουλος, Σκούτας.

Θύελλα Αιγίου: Ντόι, Λαμπίρης, Μαρδάς, Ραυτόπουλος, Κάσα, Ραπάι, Αποστολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καραΐνδρος, Παπακωνσταντίνου, Γκιώνης.
Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τιμοθέου, Τζουράς, Μπλάτα, Μανέτας, Θεοφανόπουλος.

Χάρηκε με τον Σκούτα ο προπονητής Κατσαρέλιας

Με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναγιώτη Σκούτα στην Άβυθο, τα είπε στο ημίχρονο ο προπονητής της Αβύθου Λεωνίδας Κατσαρέλιας. Από τη μια ο Κατσαρέλιας μπορεί να λυπάται που έχασε ένα πολύτιμο εργαλείο από την ομάδα του, από την άλλη όμως είναι περήφανος που βλέπει τον Σκούτα στην Γ΄ Εθνική με τον Παναιγιάλειο.

Το παιχνίδι εκτός από τα μέλη της διοίκησης, παρακολούθησαν επίσης ο προπονητής της ΑΕ Αιγίου Χρήστος Μαστροκυριάκος, ο προπονητής του Αχιλλέα Καμαρών Μιχάλης Τρίψας.
Ακόμα ο πρώην μελανόλευκος Γιώργος Μπακατσέλος, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Μπούνα αγωνίζονται στην Σύρο και όπως υπογράμμισε, πολύ δύσκολα θα …ξεκολλήσουν αυτοί οι δυο από το νησί των …λουκουμιών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr