background img
banner
banner

Νεκρός 46χρονος σε φλεγόμενο σπίτι στο Διακοπτό | ΦΩΤΟ

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ – ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ…

Τραγικό συμβάν το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου στο Διακοπτό, όπου ένας άνδρας 46 ετών εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του που είχε πιάσει φωτιά. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Αλευρίτη που διέμενε στον δεύτερο όροφο του σπιτιού που βρίσκεται απέναντι από το Γυμνάσιο Διακοπτού, το οποίο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παραδόθηκε στις φλόγες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 6.15 το πρωί, όπου έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και οκτώ πυροσβέστες, διαπιστώνοντας πως η πυρκαγιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο οροφοδιαμέρισμα του δευτέρου ορόφου. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ανευρέθη άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία καθώς και ο ιατροδικαστής, ενώ μόλις έβγαλαν τον άτυχο άνδρα από το κτίριο διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρός, προφανώς από αναθυμιάσεις, αφού δεν φαινόταν να έχει υποστεί εγκαύματα. Η φωτιά είχε επεκταθεί σχεδόν σε όλο τον όροφο και το σύνολο του διαμερίσματος βρισκόταν σε πλήρες πυροθερμικό φορτίο. Συγκεκριμένα, τρία δωμάτια υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, με την κουζίνα του διαμερίσματος να έχει υποστεί ολική καταστροφή.

 

Η Πυροσβεστική εξετάζει τα στοιχεία για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς

Ερωτηθείσα από το protionline.gr η διοικητής της Π.Υ. Αιγίου Ευφροσύνη Λαλιώτη για το τραγικό συμβάν και τα πιθανά αίτια πρόκλησής του, είπε πως δεν υπάρχει κάποιο απτό στοιχείο που να υποδηλώνει τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς και πως η υπηρεσία διενεργεί προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων.

Αυτόπτες μάρτυρες πάντως αναφέρουν πως με τις πρώτες φλόγες ο άτυχος άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού φωνάζοντας «βοήθεια», ενώ οι γείτονες τον προέτρεπαν να βγει από το κτίριο προτού η φωτιά πάρει διαστάσεις. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόλαβε και έκανε μια κλήση από το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να ειδοποιήσει έναν φίλο του για το συμβάν που διαδραματιζόταν. Το διαμέρισμα υπέστη σοβαρή ζημιά και εικάζεται ότι ο άτυχος άντρας, στην προσπάθεια του να διασχίσει το φλεγόμενο σπίτι και να βγει έξω, έχασε τις αισθήσεις του, ζαλίστηκε και έπεσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα ακριβή αίτια της φωτιάς ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, ενώ τα αίτια θανάτου του 46χρονου θα εξακριβωθούν μετά την ιατροδικαστική έρευνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr