background img
banner
banner

Έρχεται στο Αίγιο αντίπαλος ο Βασίλης Μαυρόπουλος

ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΓΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Με ένα υπέροχο γκολ – φάουλ, ο Βασίλης Μαυρόπουλος ισοφάρισε 1-1 την Παναχαϊκή και έβαλε στο παιχνίδι την ομάδα του τον ΠΑΟ Βάρδας, που είχε ευκαιρίες να προηγηθεί πριν δεχτεί το 0-1 από την Πατρινή ομάδα την περασμένη Κυριακή.

Ο πρώην μελανόλευκος μέσος φωτογραφήθηκεμε τον Νίκο Κοντογεώργο με τον οποίο συνεργάζεται επαγγελματικά στο “Glass Cleaning”. Ο Κοντογεώργος έχει πρόταση να επιστρέψει στον Παναιγιάλειο και προπονείται όποτε του δίνεται η ευκαιρία, αφού δεν είναι δυνατόν να δίνει το παρόν στις πρωινές προπονήσεις. Στον Βασίλη Μαυρόπουλο το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον ΠΑΟ Βάρδας, σίγουρα του δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα και σχετικές είναι οι δηλώσεις του στo protionline.gr.

Την Κυριακή έρχεσαι με τον ΠΑΟ Βάρδας να παίξεις απέναντι στον Παναιγιάλειο, τον οποίο δεν είχες αντιμετωπίσει στον α΄ γύρο που ήσουν τραυματίας, πως βλέπεις το παιχνίδι Πως απέναντι στην ομάδα της πόλης σου, την οποία την έχεις υπηρετήσει στο παρελθόν;
Σίγουρα για μένα ο αγώνας απέναντι στον Παναιγιάλειο θα έχει ιδιαιτερότητες, είναι η ομάδα της πόλης μου που έχω υπηρετήσει για αρκετά χρόνια ζώντας έντονες στιγμές κι επιτυχίες και αγαπώ από παιδάκι. Ωστόσο πιστεύω πως έχω την ωριμότητα πλέον να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να επηρεάσουν την απόδοση μου και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων ώστε η τωρινή μου ομάδα, ο ΠΑΟ Βάρδας να καταφέρει να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία.

Υπάρχει πίστη στην Βάρδα για την παραμονή του ΠΑΟ στην κατηγορία και από πού θα κριθεί;
Στη Βάρδα έχουμε μεγάλη πίστη για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Είχαμε κάποιες ατυχίες σαν ομάδα με τραυματισμούς και σίγουρα σε αρκετά ματς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς καθώς δεν μετουσιώσαμε σε θετικά αποτελέσματα τις καλές μας εμφανίσεις. Η παραμονή πιστεύω θα κριθεί στην αξιοποίηση της έδρας μας και στα «εξάποντα» παιχνίδια που θα δώσουμε με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς.

Ποιες οι εντυπώσεις σου από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή;
Την περασμένη Κυριακή στο ματς με την Παναχαϊκή είδα την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά αλλά και στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Χρήστος ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις στα διαστήματα που είχαμε εμείς την υπεροχή και πιέσαμε τον αντίπαλο.
Κατάφερα να τον νικήσω στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου αλλά αυτός ήταν ο τελικός νικητής της αναμέτρησης. Νομίζω η μάχη του Τηλυκράτη και της Παναχαϊκής θα πάει ως το τέλος αν και το μεταξύ τους παιχνίδι στην Πάτρα θα κρίνει πολλά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr