background img
banner
banner

Αναδείχθηκαν οι τρεις καλύτερες εορταστικές βιτρίνες

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η κρίση, τα μέτρα, τα lockdown και οι απαγορεύσεις για δύο σχεδόν χρόνια δεν λειτούργησαν αποτρεπτικά για τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, αντίθετα έδωσαν το έναυσμα στη διοίκησή του να πραγματοποιήσει τον διαγωνισμό «καλύτερης διακοσμημένης βιτρίνας Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2021-2022», για τους εμπόρους της πόλης.

Τα βραβεία της καλύτερης διακοσμημένης βιτρίνας Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2021-2022 θα απονεμηθούν τις επόμενες μέρες από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου.
΄΄Στόχος να βραβευτούν οι δικοί μας έμποροι που συνεχίζουν με αισιοδοξία παρά τις αντιξοότητες. Τους αξίζουν όλα τα εύσημα και μακάρι αν ήταν δυνατό να δοθούν δώρα σε όλους. Άλλωστε όλοι οι έμποροι, για εμάς, είναι νικητές΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου.

Τονίζονται ακόμη τα εξής: ΄΄Οι στολισμένες βιτρίνες, μαζί με τον στολισμό του Δήμου, που κατά γενική ομολογία ήταν πλούσιος και ιδιαίτερος (και χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, έπαιξαν ρόλο σε αυτό οι επιστολές μας και οι προφορικές μας οχλήσεις προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Αντιδήμαρχους και ευχαριστούμε γι’ αυτό) ομόρφυναν την εμπορική αγορά και μετέφεραν το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους΄΄.

Οι τρεις βιτρίνες που ξεχώρισαν ήταν: 1) ΟΡΧΙΔΕΑ (Γιώργος Μαστροκωστόπουλος) Ανθοπωλείο Μητροπόλεως 38. 2) SHIMMARY, Μαίρη Καβούνη, Εμπόριο καλλυντικών Μητροπόλεως 18. 3) MAISON Βαρβάρα Χρυσανθοπούλου, Έπιπλα είδη διακόσμησης Μητροπόλεως 73.

΄΄Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας καθώς και σε όλους εσάς που στηρίζετε την τοπική αγορά κάθε χρόνο. Ευχόμαστε μια νέα δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και φυσικά γεμάτα ταμεία για όλους μας΄΄, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr