background img
banner
banner

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Αναβολή λόγω κρουσμάτων του αγώνα με τον Πανιώνιο

ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Ο Covid-19 χτύπησε και τη δική μας πόρτα… Οι θετικοί αθλητές μας παραμένουν σε καλή κατάσταση μεν, σε καραντίνα δε, για όσο καιρό προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ραντεβού, αρνητικοί πια, στον επόμενο αγώνα, για τον οποίο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση!”

Με την παραπάνω ανακοίνωση η διοίκηση του ΑΟ Αιγιαλέων έκανε γνωστό το πρόβλημα που προέκυψε στην ομάδα από την ύπαρξη πέντε κρουσμάτων κορωνοϊού σε αθλητές που οδήγησε σε αναβολή τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της preleague.

Οι παίκτες βρίσκονται σε πενθήμερη καραντίνα, οι προπονήσεις έχουν διακοπεί από την προηγούμενη Πέμπτη και από τα αυριανά τεστ που θα υποβληθούν, θα εξαρτηθεί αν (και πόσοι) θα επιστρέψουν. Εφ΄ όσον τα τεστ είναι όλα αρνητικά και δεν προστεθούν νέα κρούσματα η ομάδα θα μπει ξανά στο γήπεδο ξεκινώντας προπονήσεις εν όψει του επόμενου αγώνα.

Νίκες για Πιερικό και Πανερυθραϊκό

Τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου έγιναν κανονικά με τους γηπεδούχους να επικρατούν. “Καθαρή” νίκη πέτυχε όμως μόνο ο Πανερυθραϊκός που μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Αιγιο από τον ΑΟ Αιγιαλέων με 3-0 σετ, νίκησε με το ίδιο σκορ την Κομοτηνή στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας προσθέτοντας στο ενεργητικό του τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Στην Κατερίνη το παιχνίδι ανάμεσα στον Πιερικό και τον Άρη ολοκληρώθηκε στο ται μπρεικ με τους γηπεδούχους να επικρατούν 3-2 σετ κατακτώντας δυο βαθμούς έναντι ενός των Θεσσαλονικέων.

Σπουδαίες αναμετρήσεις με έντονες συγκινήσεις επεφύλασσε η 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου ανόδου της Pre League Ανδρών. Ο Κέρκης Σάμου σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 σετ στην έδρα της Καλαμάτας 80 και ισοβαθμεί στην 2η θέση μαζί με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται την επόμενη εβδομάδα στη Σάμο.
Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι ο Πήγασος Πολίχνης έφυγε νικητής με 3-2 σετ από τη Σκύδρα και με 9 βαθμούς οδηγεί την κούρσα μετά από 4 αγωνιστικές. Τα πάνω κάτω έφερε και ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ από την ΑΕΚ έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε το δίποντο,


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr