background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με τον αέρα της πρωτοπόρου

Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΕΛΠΙΖΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΔΑΒΟΥΡΛΗ

Η νίκη της Αιγείρας / Ακράτας στο ντέρμπι με τον Κεραυνό, αλυξησε τις δικές της υποχρεώσεις και τις ορέξεις των φιλάθλων της ανατολικής Αιγιάλειας. Πλέον ο δρόμος για την ομάδα του Φίλιππου Σχοινά αρχίζει να στρώνεται με δάφνες και η προσπάθεια να διατηρηθεί στην ίδια λεωφόρο, απαιτεί μόνο νίκες. Ένα από τα δύσκολα παιχνίδια που απομένουν, εκτός από τον Αετό Πατρών την προτελευταία αγωνιστική, είναι και το αυριανό με την ΑΕ Καλαβρύτων. Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν σχετικά καταπονημένοι, ύστερα από το εξ’ αναβολής παιχνίδι που έπαιξαν την Τετάρτη με τον Αετό Ρίου στα χιονισμένα Καλάβρυτα.

Ένα ντέρμπι ξεχωριστό για την 13η αγωνιστική, είναι αυτό ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη προνομιούχο 4άδα της βαθμολογίας. Ο …συγκάτοικος της Αιγείρας / Ακράτας στην πρώτη θέση Κεραυνός, υποδέχεται τον Αετό Πατρών. Η ομάδα του Αγίου Βασιλείου προέρχεται από την ήττα στην Ακράτα και δεν σηκώνει άλλο αποτυχημένο αποτέλεσμα.
Η Θύελλα Αιγίου που διαθέτει μαθηματικές, αλλά και αγωνιστικές ελπίδες να κυνηγήσει τις 4 πρώτες θέσεις των playoff, έχει δύσκολη αποστολή στην Αγυιά με τον γηπεδούχο Δαβουρλή.
Οι κάτοχοι των δυο τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας Α. Καστρίτσι και Αετός Ρίου παίζουν μεταξύ τους, ενώ στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής, ο Ψαθόπυργος περιμένει στο Ρίο τη γειτόνισσα Νίκη Προαστείου.

13η αγωνιστική

Σάββατο 15/01 -15:00
Αιγείρα / Ακράτα – Καλάβρυτα: Πράνταλος
Δαβουρλής – Θύελλα Αιγίου: Καμζόλας
Α. Καστρίτσι – Αετός Ρίου: Φωκάς
Κεραυνός – Αετός Π.: Πετρόπουλος
Κυριακή 16/01 -15:00
Ψαθόπυργος – Νίκη Πρ: Πράνταλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr