background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο Προάστειο για νίκη

ΜΕ ΤΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΝΙΚΗ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ – ΣΤΟ ΡΙΟ ΜΕ ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ Η Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ

Εκτός έδρας αγωνίζονται στην ερχόμενη 15η αγωνιστική, όλες οι ομάδες της περιοχής μας που συμμετέχουν στον 3ο όμιλο.
Η Αιγείρα / Ακράτα που παραμένει στην κορυφή παρά την ήττα της από τον Αετό Ρίου, θα επιστρέψει και γι’ αυτή την αγωνιστική στο Ρίο, για να αντιμετωπίσει αύριο το Α. Καστρίτσι. Φυσικά αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια και δικαιολογίες για ακόμα ένα συνεχόμενο άστοχο αποτέλεσμα. Παράλληλα στην ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας του Φίλιππου Σχοινά, ήρθαν δυο νέα πρόσωπα και δεν αποκλείεται να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό Γιάννη Κατσίγιαννη, καθώς και τον 16χρονο Δημήτρη Μητρόπουλο. Σημαντική είναι και η επιστροφή του Παύλου Μητρόπουλου ύστερα από την εκπλήρωση της ποινής των δυο αγωνιστικών.

Τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής

Στην έδρα του επιστρέφει ο Κεραυνός για να αντιμετωπίσει τον Δαβουρλή, λογαριάζοντας να κερδίσει το χαμένο έδαφος που του στοίχισε η ήττα από την Θύελλα. Επιστρέφει από την τιμωρία του ο έμπειρος μέσος των γηπεδούχων Ντόμας.

Ο Αετός Πατρών βρέθηκε στην 3η θέση ύστερα από τη νίκη του στο Προάστειο και ο στόχος δεν είναι μόνο να μην την αποχωριστεί, αλλά να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τους δυο πρωτοπόρους Αιγείρα / Ακράτα και Κεραυνό. Θα συναντήσει αύριο απέναντί του την ΑΕ Καλαβρύτων, που την προηγούμενη αγωνιστική δεν της επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες να παίξει με τον Ψαθόπυργο, παιχνίδι που ορίστηκε για τις 09/02.

Με νωπές ακόμα τις δάφνες του θριάμβου (3-0) σε βάρος του Κεραυνού, η Θύελλα Αιγίου έχει ένα συνεχόμενο αρκετά δύσκολο ντέρμπι που είναι στο γήπεδο Προαστείου με τη Νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν ατυχία και γνώρισαν την ήττα από τον Αετό Πατρών το προηγούμενο Σάββατο στην έδρα τους, δεν θέλουν καν να σκέφτονται για ένα συνεχόμενο άτυχο αποτέλεσμα στο Προάστειο.

Την Κυριακή απομένει ένα παιχνίδι και είναι στο Ρίο ανάμεσα στον Ψαθόπυργο και τον Αετό Ρίου, που προέρχεται από δυο συνεχόμενες και σπουδαίες νίκες. Χαρακτηριστικό των δυο αντιπάλων είναι ότι χρησιμοποιούν σαν κοινή έδρα το γήπεδο του Ρίου, αν και εκεί σαν γηπεδούχος ο Ψαθόπυργος δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη.

Η 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 29/01 -15:30
Α. Καστρίτσι – Αιγείρα/Ακράτα: Πετρόπουλος
Κεραυνός – Δαβουρλής : Χρονάς
Νίκη Πρ. – Θύελλα Αιγίου: Σαφαρίκας
Αετός Π. – Καλάβρυτα: Παπαδόπουλος
Κυριακή 30/01 -15:30
Ψαθόπυργος – Αετός Ρίου: Παπαδόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr