background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Ξεκινάει και ο Δ΄ όμιλος για παραμονή

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μετά την διακοπή λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, οι ομάδες του 4ου ομίλου της preleague επιστρέφουν το επόμενο Σάββατο σε αγωνιστική δράση με τον ΑΟ Αιγιαλέων να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Πανερυθραϊκό.

Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και χωρίς υπερβολή μπορεί να χαρακτηριστεί ως το ματς της χρονιά για την αιγιώτικη ομάδα. Ο ΑΟ Αιγιαλέων ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος χωρίς να “γευτεί” τη χαρά της νίκης στα 10 παιχνίδια που έδωσε και με μοναδική “συγκομιδή” έναν βαθμό στην εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 3-2 σετ. Ωστόσο, το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα ξεκινάει και το ενδεχόμενο νίκης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι θα αλλάξει τα δεδομένα και η ομάδα του Αιγίου θα παλέψει με ανεβασμένη ψυχολογία για την παραμονή στην κατηγορία. Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος ο Πανερυθραϊκός είχε επικρατήσει με 3-0 σετ και στα δύο παιχνίδια.

Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον Σύρο

Με ποινή δύο αγωνιστικών αλλά και πρόστιμο 150 ευρώ τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή ο λίμπερο του ΑΟ Αιγιαλέων Γιώργος Σύρος, μετά τα όσα έγραψαν οι διαιτητές και ο παρατηρητής στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό που έγινε στο Αίγιο. Παράλληλα, η ομάδα του Αιγίου τιμωρήθηκε με την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Επικράτησαν οι γηπεδούχοι και την 2η αγωνιστική

Με τρεις δύσκολες νίκες των γηπεδούχων “κύλησε” η δεύτερη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο που συμμετέχουν οι έξι ομάδες οι οποίες διεκδικούν την άνοδο στη volley league. Η Καλαμάτα 80 (φωτό) επικράτησε επί του Αριστοτέλη Σκύδρας 3-1 στα σετ (20-25,25-21,25-21,25-18) δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει στα σαλόνια του ελληνικού βόλει. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει πάλι εντός, του Άθλου Ορεστιάδας με 3-0 και βρίσκεται στη κορυφή του ομίλου, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα.

Την ήττα με 3-2 γνώρισε o Κέρκης Σάμου στην έδρα της Ορεστιάδας από τον τοπικό Άθλο, φεύγοντας έτσι με έναν πολύτιμο βαθμό από έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική επιβεβαιώθηκε η δύναμη της έδρας όλων των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο ανόδου αφού επικράτησαν μόνο οι γηπεδούχοι.

Με 3-2 σετ επικράτησε και η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επί του Φοίνικα Πολίχνης σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για την Ένωση αφού στην πρεμιέρα δεν έγινε το ματς με τον Αριστοτέλη λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η ταυτότητα της 2ης αγωνιστικής
Pre League Ανδρών – Γ’ Όμιλος Ανόδου – 2η αγωνιστική
Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

«Ν. Σαμαράς»: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΑΣ Κέρκης Σάμου 3-2
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Γραμματεία: Ζηλιασκοπούλου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.
ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Φερέιρα, Αλεξάκης, Σκαρλατίδης, Ριζόπουλος, Ντα Σίλβα, Στοϊλούδης / Αρχοντούδης (λ), Ράπτης.
ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Κουτσομύτης, Ρούσης, Αράγια, Ναζαρένο, Στράτος, Τουρνάκης / Φραγκιαδάκης (λ), Γεωργίου, Κανάσαρος.

Παραλίας: ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας 3-1
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Καραγιαννόπουλος, Γραμματεία: Βλαχούλη, Παρατηρητής: Τομαράς.
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Δαλακούρας, Πελεκούδας, Παλέντζας, Στόγιαν, Χριστόφας, Δημητρούλης / Ντάκουρης (λ), Μπούρας (λ), Χαραλαμπίδης.
Φ.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Θανάσης Στράντζαλης): Κανέλλος, Βλαχόπουλος, Γκλάντστοουν, Αρμενάκης, Λόπεζ, Σαρικεΐσογλου / Αντωνιάδης (λ), Γαληρόπουλος, Αναστασιάδης.

«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια: ΑΕΚ – Πήγασος Πολίχνης 3-2
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.
Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Πετσιάς, Παύλου, Ράμος, Πιέπερ, Καπίρης, Θεοδόσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Μουσικάς (λ), Καβαρινός.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Ηρακλής Θεοδώρου): Κομητούδης, Κεσεσίδης, Μαυροβουνιώτης, Στίγγας, Μήλης, Χρηστινίδης / Τσαδήμας (λ), Μποζίδης, Τσιράκης, Κανάρης, Καρατζάς, Μπαρδούκας.

Η βαθμολογία
Καλαμάτα 6-1 6
Πήγασος 5-3 4
Άθλος 3-5 2
ΑΕΚ 3-2 2
Κέρκης 3-6 1
Αριστοτέλης 1-3 0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr