background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με τρεις «εμφύλιους» η Αιγιάλεια την Κυριακή

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΦΛΟΓΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, ΑΒΥΘΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σε αντιπαράθεση θα βρεθούν την ερχόμενη 11η αγωνιστική, οι 6 από τις 7 ομάδες που διαθέτει η Αιγιάλεια στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Παιχνίδια σε τοπικό και γειτονικό επίπεδο, που κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον των φιλάθλων θα έχουμε σε τρία γήπεδα της Αιγιαλείας. Αναλυτικά:

Αχιλλέας Καμαρών – Φλόγα Ροδιάς στις Καμάρες

Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας βλέπει μακριά ακόμα το νήμα του τερματισμού και παραμένει σε επιφυλακή και μακριά από καταστάσεις που θα του περιορίσουν την ψηλή βαθμολογία που διαθέτει και την πρωτιά στον όμιλο. Βλέπει πολύ σοβαρά το παιχνίδι με την Φλόγα Ροδιάς, που από την πλευρά της βάζει δύσκολα σε κάθε της αντίπαλό.

Απόλλων Αιγίου – ΑΕ Αιγίου στην Ροδιά

Στο γήπεδο της Ροδιάς ο γηπεδούχος Απόλλων θα υποδεχτεί την ΑΕ Αιγίου, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο αφού μέχρι πρόσφατα τον χρησιμοποιούσε σαν έδρα, πριν της παραδοθεί το γήπεδο Πλαστήρα.
Το περίεργο με τον Απόλλωνα είναι ότι έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και έχει χάσει όλα τα εκτός. Οπότε το βασικό πλεονέκτημα για τον προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλο, είναι η δύναμη της έδρας, απέναντι από την ΑΕ Αιγίου, που θα πάει να αποδείξει ότι οι ψηλοί στόχοι που έχει θέσει, δεν βρίσκονται μόνο στα λόγια.

Άβυθος 2017– Φοίνικας / Ζήρια

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στο παιχνίδι Άβυθος – Φοίνικας / Ζήρια, είναι ντέρμπι ουραγών. Στην ζώνη υποβιβασμού και οι δυο ομάδες, που αναμετρούνται σε αγώνα επιβίωσης που απαιτεί θετικά αποτελέσματα και βαθμούς.

Αύριο Απόλλων Εγλυκάδας – Αστέρας Τέμενης

Στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου η ομάδα της Εγλυκάδας φιλοξενεί τον Αστέρα Τέμενης, σκοπεύοντας να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο, αλλά και να επιστρέψει σε μια από τις δυο πρώτες θέσεις. Εκεί που έχει βρεθεί τώρα το Δρέπανο πίσω από τον Αχιλλέα Καμαρών και θα υποδεχτεί το Ζαβλάνι το πρωί της Κυριακής.

Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Π. που έχει ανεβάσει ψυχολογία ύστερα από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, που τον έβγαλαν από τις 4 τελευταίες θέσεις.

Τέλος το παιχνίδι Αυτόνομη – Αργυρά το βράδυ (18:00) της Κυριακής, κλείνει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής,

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 15/01 -18:00
Απόλλων Εγλ. – Αστέρας Τεμ.: Ασπρουλόπουλος
Κυριακή 16/01 -15:00
Αχιλλέας Καμ. – Φλόγα Ροδ.: Μιχαλόπουλος
Απόλλων Συν. – ΑΕ Αιγίου: Αργυρόπουλος
Αβυθος – Φοίνικας/Ζήρια: Χρονάς
Παν./Αχιλλέας – ΠΑΟΚ: Παπαχρήστος
11:30 Δρέπανο – Ζαβλάνι: Παλαιολόγος
18:00 Αυτόνομη – Αργυρά: Αγγελόπουλος
Ρεπό Πετεινοί


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr