background img
banner
banner

Γούτος: «Θα τον ταράξουμε στην νομιμότητα»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Από τη Δημοτική Παράταξη ” Αιγιάλεια Αύριο”, με επικεφαλής τον Χρήστο Γούτο, δίδεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση, ως απάντηση στις δηλώσεις του Δημάρχου, μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Ανάπλαση της Πλατείας Αγίας Λαύρας Αιγίου.

« Ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος, συνεχίζει να επιδεικνύει απώλεια ψυχραιμίας και πολιτικής σύνεσης. Με ύβρεις και βαρείς χαρακτηρισμούς, προσπαθεί να κουκουλώσει τα λάθη και τις αμφιβόλου νομιμότητας πράξεις του.

Μας κατηγορεί ότι “στα μουλωχτά” καταθέσαμε ένσταση κατά της “υποκατάστασης” του έργου της Πλατείας, από εργολάβο σε άλλο εργολάβο.

Αποκρύπτει την αλήθεια. Αυτός και η Δημοτική του Αρχή προχώρησαν “στα μουλωχτά” στον τρόπο επανεκτέλεσης του έργου της Πλατείας.

Τώρα λοιπόν, εισπράττει τις δικές του πολιτικές τακτικές.

Μαθημένος από έναν μικρό Δήμο (Συμπολιτείας) στον οποίο επί χρόνια “πούλαγε” –  προς άγρα ψήφων – έργα και εργάκια πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς – ήρθε στον μεγάλο Δήμο Αιγιάλειας να κάνει ακριβώς τα ίδια. 

Του λέμε λοιπόν:

Να σταματήσει να παραπληροφορεί τον κόσμο ότι δε τον  αφήνουμε, γιατί ότι και να πούμε, αν το έργο δεν είναι νόμιμο δεν μπορεί να γίνει και μη ψάχνει άλλοθι για την ανεπάρκεια του!

Έργα ναι, αλλά όλα με σχέδιο και απόλυτη νομιμότητα.

Οι περιπτώσεις, της Μεταφοράς των Απορριμμάτων 4,5 εκατ. € με 1% έκπτωση και της Πεζοδρόμησης της Οδού Μητροπόλεως, που αποδείχθηκαν παράνομες πράξεις, θα τον ακολουθούν ως Δήμαρχο, το ίδιο και η μη υλοποίηση της μείωσης 10% των Δημοτικών Τελών  του 2021.  

Η γνωστή φράση….”θα τον ταράξουμε στη νομιμότητα” είναι λοιπόν υποχρέωση και καθήκον μας. 

Ούτε βήμα πίσω από αυτό.

Ας το καταλάβει όσο είναι καιρός». 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr