background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Στο Καναλάκι της Πρέβεζας

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Παναιγιάλειο, που μόνο εύκολο δεν είναι. Το πρωί της Κυριακής καιρού θέλοντος αφού οι προγνώσεις για το σαββατοκύριακο είναι δυσοίωνες, η αποστολή του Παναιγιάλειου θα ξεκινήσει για το Καναλάκι της Πρέβεζας να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχέροντα.

Ο αντίπαλος διαθέτει έμπειρους παίκτες, κάτι που είδαμε στον πρώτο γύρο στο Δημοτικό Στάδιο και στο ισόπαλο τότε 2-2, διαθέτει πολύ καλή στατιστική στην έδρα του (4-1-1), είναι ξεκούραστος αφού την προηγούμενη Τετάρτη πήρε τους βαθμούς της νίκης από τον Αμβρακικό που έχει παραιτηθεί.

Διαιτητής ο Τσοπλάκος του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας

Το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι στο Καναλάκι προέρχεται από τον σύνδεσμο Αιτ/νίας. Διαιτητής ο Κ. Τσοπλάκος και βοηθοί του οι: Αλεξόπουλος, Βλαχοδήμος.
Στο παιχνίδι της Ζακύνθου ανάμεσα σε Εθνικό και Παναγρινιακό, οι διαιτητές Χρονάς, Κουτσοχέρας και Παπαδιονυσίου είναι από τον σύνδεσμο Αχαΐας.

Τα άλλα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής

Ο πρωτοπόρος Τηλυκράτης που παρουσιάζει μια σταθερότητα στην αγωνιστική του απόδοση, θα μεταβεί στη Ναύπακτο να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα. Η ομάδα της Λευκάδας προέρχεται από την εύκολη εκτός έδρας νίκη (3-0) την Τετάρτη στην Γαστούνη και με κεκτημένη ταχύτητα πάει για το θετικό αποτέλεσμα και στη Ναύπακτο.

Συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι έχει και η Παναχαϊκή. Η Πατρινή ομάδα προέρχεται από την σημαντική νίκη 3-0 στην Άρτα και πάει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της στην γειτονική Βάρδα με τον ΠΑΟΒ.

Στα Βραχνέικα παραμένει ο Διαγόρας στοχεύοντας αυτή την φορά τη νίκη. Η ισοπαλία 1-1 της περασμένης Τετάρτης με το Διαβολίτσι, έφερε τον Διαγόρα έναν μόλις βαθμό πάνω από την ζώνη κινδύνου και την Κυριακή θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης.

Τέλος στη Ζάκυνθο θα αναμετρηθούν δυο ομάδες από το γκρουπ του υποβιβασμού. Ο Εθνικός Σκουλικάδου με 13 βαθμούς, περιμένει τον Παναγρινιακό για να τους «αυγατήσει». Δύσκολο το παιχνίδι για τους νησιώτες, που όμως βασίζονται αποκλειστικά στην έδρα τους για θετικά αποτελέσματα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr