background img
banner
banner

Διάψευση της δημοτικής αρχής στην ανάρτηση του Λάμπη Παπαδόπουλου

«ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ»

Το γεγονός ότι οι άστεγοι που αναφέρει στην ανάρτησή του δεν επιθυμούν στεγαστική αποκατάσταση και ότι για την περίπτωση του ενός δεν έχει υπάρξει η παραμικρή όχληση, επισημαίνει η δημοτική αρχή, απαντώντας στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλο, ο οποίος δημοσιοποίησε το πρόβλημα μία ημέρα πριν, κατηγορώντας τον δήμο ότι δεν επιδεικνύει την απαιτούμενη μέριμνα που θα έπρεπε για τέτοιες περιπτώσεις. Η απάντηση, που εξεδόθη από το γραφείο δημάρχου και υπογράφεται από τη δημοτική αρχή, κατηγορεί ευθέως τον πρόεδρο του Συλλόγου (χωρίς να τον κατονομάζει) ότι σκοπίμως διακίνησε το δημοσίευμα το οποίο χαρακτηρίζει ως ψευδές και συκοφαντικό.

Επιπλέον, η δημοτική αρχή ζητά από τον κ. Παπαδόπουλο να πάρει θέση για την… ταλαιπωρία των καταστηματαρχών της πλατείας Αγ. Λαύρας, την οποία ταλαιπωρία αποδίδει στην προσφυγή που έχει καταθέσει η αντιπολίτευση, λέγοντας μάλιστα πως η παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», μέλη της οποίας κατέθεσαν την ένσταση, είναι η αγαπημένη του προέδρου των εμπόρων!

Οι ενέργειες για τους δύο – Καμία ενημέρωση για τον τρίτο

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, ΄΄κατόπιν ενημέρωσης από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου (Πρόνοια) , αναφορικά με ανάρτηση που διακινήθηκε εκτεταμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ηλεκτρονικά sites κατά το τελευταίο 48ωρο, επισημαίνουμε τα εξής: Για τους κ.κ. Βασίλη και Σπύρο από 30/01/2021 έχει λάβει γνώση η Υπηρεσία  και άμεσα  έγινε κοινωνική έρευνα, εντοπίστηκαν τα πρόσωπα και διενεργήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, ήτοι:  Επικοινωνία με Εισαγγελία ,άμεση επικοινωνία με τους ίδιους ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τους άστεγους. Ο κ. Βασίλης μάς δήλωσε ότι δεν επιθυμεί καμία βοήθεια και ότι του έχει παραχωρηθεί κάποιος χώρος από ιδιώτη στην συμβολή Ανδρονοπούλου και Δεσποτοπούλου. Για τον κ. Σπύρο έγιναν όλες οι ενέργειες (εξετάσεις στο Νοσοκομείο Αιγίου και Ρίου, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αχαΐας, εγένετο rapid test κ.λπ. με έξοδα του προϊσταμένου)και εξασφαλίστηκε η ένταξη του στο Κέντρο Αστέγων της Πάτρας στο οποίο όμως δεν πήγε ποτέ. Και στους δύο δόθηκαν τρόφιμα και έτοιμο φαγητό. Όσο για τον κ. Κώστα δεν ξέρουμε άλλα στοιχεία ούτε υπάρχει εικόνα για ποιον πρόκειται, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε όχληση από οποιονδήποτε για το άτομο αυτό΄΄.

Του καταλογίζει σκοπιμότητα

Και καταλήγει: ΄΄Κατά τα λοιπά σημαντικό είναι να διακρίνουμε, ποιος λέει κάτι και γιατί το λέει. Παρεμπιπτόντως, αναμένουμε από τον λαλίστατο αναρτήσαντα που εμπνεύστηκε και  διακίνησε το ψευδές και  συκοφαντικό δημοσίευμα, να πάρει θέση και για την ταλαιπωρία των εμπόρων και καταστημάτων εστίασης της πλατείας Αγ. Λαύρας μετά την προσφυγή της αγαπημένης του παράταξης κατά της απόφασης του Δημ. Συμβουλίου για την πρόοδο των έργων. Εκτός αν αρκείται στα λίγα likes, που μετά μανίας επιδιώκει΄΄.

Από το protionline.gr ζητήθηκε από τον κ. Παπαδόπουλο να σχολιάσει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, ο οποίος τόνισε πως σκοπεύει αυτό να το πράξει αύριο…


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr