background img
banner
banner

Δραστηριότητα της Αντικαρκινικής Εταιρείας Αιγίου

ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΤΖΙΟΥΣΕΠΠΙΝΑ ΣΕΡΡΑΝΟ – ΣΙΑΒΕΛΗ

Με την ανάληψη της προεδρίας της Αντικαρκινικής Εταιρείας Αίγιου, η πρόεδρος Τζιουσεππίνα Σερράνο -Σιαβελή έκανε γνωστό ότι θα οργανωθούν συνεδριάσεις και συζητήσεις πάνω σε ιατροκοινωνικά επίκαιρα θέματα, που θα λαμβάνουν χώρα στα γραφεία της Εταιρείας, στην οδό Μεσσηνέζη 5, στο Αίγιο. Η πρώτη από αυτές τις συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6.00μ.μ.

Τα θέματα προς συζήτηση αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής για: 1)Τον γυναικολογικό καρκίνο, με ομιλήτρια την πρόεδρο, κ. Σερράνο – Σιαβελή, γυναικολόγο. 2)Η νεφρική ανεπάρκεια και οι αιτίες που οδηγούν σε αυτή. Ομιλητής ο Χρήστος Σιαβελής, νεφρολόγος. 3)α)Τα τελευταία νέα για τον καρκίνο του μαστού. β)Πώς θα γλιτώσουμε από τον αιφνίδιο θάνατο. Ομιλητής ο Νικόλαος Μαγκανιώτης, γενικός χειρουργός και τέως πρόεδρος και ιδρυτής της Αντικαρκινική Εταιρεία του Αιγίου.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού και /ή Rapid test 24ώρου (σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης που θα ισχύει την παραπάνω ημερομηνία).


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr