background img
banner
banner

ΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ: «Αφήστε τον δημόσιο διάλογο και κάντε αυτό για το οποίο σας πληρώνουμε!»

Απάντηση στη δημοτική αρχή μετά την ανακοίνωση που ακολούθησε της ανάρτησής του για τους άστεγους, έδωσε μέσω ανοιχτής επιστολής του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος. Προτρέπει δε τον δήμαρχο να αφήσει τον δημόσιο διάλογο και να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται!

Ειδικότερα, τονίζει προς τον κ. Καλογερόπουλο: ΄΄Βρείτε στέγη στους απελπισμένους ανθρώπους και μαζέψτε τα αδέσποτα που κοντεύουν να μας φάνε ζωντανούς. Ασχοληθείτε με το Νοσοκομείο μας, την γκρεμισμένη εδώ και δύο χρόνια πλατεία Αγίας Λαύρας , τα λεφτά Θεοδωρικάκου που εστάλησαν για τα Δημοτικά Τέλη των κλειστών και πληττόμενων μαγαζιών μας από πέρυσι και ακόμα περιμένουμε την πίστωση, τα ΑΤΕΙ που χάνονται, τη σταφίδα, τους αγρότες και την αγροτική οδοποιία, την οδό Μητροπόλεως που την μετατρέψατε σε ένα τσαντίρι με καταστροφικά για τους Εμπόρους και εντέλει παράνομα πειράματα πεζοδρόμησης και άλλα ακόμα, τα οποία επί θητείας σας δυστυχώς, χάνονται και απαξιώνονται΄΄.

Και συνεχίζει: ΄΄Ένα φτωχό παιδί ζήτησε μια τρύπα για να μπει μέσα να γλυτώσει από το κρύο να μην πεθάνει και του τη βρήκα μέσα σε μια ώρα από φιλεύσπλαχνους συμπολίτες. Κάτι που ήσασταν ανίκανοι να κάνετε εσείς και οι υπηρεσίες σας, αφού επανειλημμένως σας το είχε ζητήσει (σύμφωνα με τα λεγόμενα του και τα ντοκουμέντα που έχω). Είναι αδιανόητο να με συκοφαντείτε για την ευαισθησία μου ως άνθρωπο και ως ανεξάρτητο εκλεγμένο συνδικαλιστικό όργανο, που σας καλεί να πράξετε αυτά για τα οποία σας πληρώνει ο φορολογούμενος και δοκιμαζόμενος λαός της Αιγιάλειας και δεν έχει καμία σχέση με δημοτικές παρατάξεις, όταν μάλιστα αμισθί και ανιδιοτελώς παλεύει για το καλό του τόπου. Ελπίζω και θα αγωνιστώ γι’ αυτό, έτσι ώστε η επόμενη δημοτική αρχή, όποια και αν είναι, απ’ όποιο χώρο και αν προέρχεται, να μην απαντάει με τέτοιες απεχθείς ανακοινώσεις , στα σοβαρά θέματα του Δήμου. Σταματήστε να δοκιμάζετε την υπομονή του αιγιώτικου λαού και σηκωθείτε από τις καρέκλες σας. Επειδή λένε μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, το πριν και το μετά!΄΄.

Τους καλεί να βρουν στέγη αλλιώς θα… πράξει τα δέοντα

Και προσθέτει: ΄΄1) Ο συμπολίτη μας Κ.Π. που σας ζήταγε επανειλημμένως έστω και μια τρύπα να μείνει, στους μηδέν βαθμούς τα μεσάνυχτα, υπό βροχή έξω από μια εκκλησία, 2) Η εκκλησία την αμέσως επόμενη μέρα 3) Ο συμπολίτης μας τρεις ώρες μετά την δημόσια ανάρτηση μου! Αιδώς Αργείοι… θα σας φώναζε ο Όμηρος!!! Αξιότιμε κ.κ. Δήμαρχε και Αντιδήμαρχοι, επειδή σας σέβομαι και δεν σας έχω πει ποτέ και για τίποτα ψέματα, αντίθετα σας έχω στηρίξει δημόσια (π.χ. ΑΤΕΙ κ.ά.), έχω προσπαθήσει να σας προστατεύσω και να σας βοηθήσω με τις παρεμβάσεις μου, (π.χ. Μητροπόλεως, κ.ά.), σας ενημερώνω ότι η λύση που βρήκαμε είναι τελείως προσωρινή. Επειδή θεωρώ την ανακοίνωση σας ψευδή και συκοφαντική προς το πρόσωπο μου, με όλο το σεβασμό, σας αναφέρω ότι εάν σε 48 ώρες δεν έχετε βρει μια στέγη και ένα κρεβάτι για τον Κ.Π., επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου και με τα στοιχεία που έχω, θα πράξω τα δέοντα σαν ενεργός πολίτης΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr