background img
banner
banner

Μικρός βράχος ακινητοποίησε τον Οδοντωτό

ΞΑΝΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ

Πρόσκαιρη ανησυχία προκάλεσε ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας 1330 του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου στο δρομολόγιο που αναχώρησε στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής από τα Καλάβρυτα, όταν αναγκάστηκε να ακινητοποιηθεί καθώς μικρός βράχος είχε κολλήσει ανάμεσα στις ράγες και το τρένο.

Το συμβάν έγινε κοντά στη Ζαχλωρού, στο 10ο χιλιόμετρο, σε απόσταση πενήντα μέτρων από τη διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο, ενώ δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και με ασφάλεια μεταφέρθηκαν στη Ζαχλωρού και τα Καλάβρυτα, βγαίνοντας ωστόσο εκτός χρονικού προγραμματισμού. Ο βράχος σφηνώθηκε ανάμεσα στον συρμό και το σημείο της οδόντωσης και όπως είναι λογικό, το τρένο ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο βρέθηκε συνεργείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αποκατέστησε το πρόβλημα και από τις 3.30 το μεσημέρι ξεκίνησαν ξανά τα δρομολόγια.

Λίγο μετά το συμβάν, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε: «Εκτός τροχιάς βρέθηκε άξονας της αμαξοστοιχίας 1330 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στο σημείο σπεύδουν τεχνικοί της εταιρείας, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Οι επιβάτες, μεταφέρονται στα Καλάβρυτα με λεωφορείο».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr