background img
banner
banner

Νέα ευκαιρία ανασύνταξης στον Παναιγιάλειο

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ύστερα από την ανακοίνωση της διακοπής του πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική, στον Παναιγιάλειο ακύρωσαν την  προπόνηση ανήμερα των Φώτων.
Αυτό ήταν και ευτύχημα για τον Φάνη Γκέκα, που είχε την ονομαστική του εορτή, λαμβάνοντας ευχές από κάθε γωνιά του …πλανήτη.

Προστίθενται στις προπονήσεις οι Δανοί με τον Τοκάμ

Αναμένονται να καταφτάσουν στο Αίγιο οι αδελφοί Σεμπάστιαν και Αλεξ Αφούσσι, καθώς ο Στηβ Τοκάμ, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να λάβουν μέρος στη σημερινή προπόνηση του Παναιγιάλειου. Παράλληλα όπως αναφέρεται από την προσωρινή διοίκηση, ο προπονητής Φάνης Γκέκας έχει συμφωνήσει με έναν ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει παραστάσεις στην κατηγορία και θεωρείται έτοιμος να προσφέρει βοήθειες στον στόχο της παραμονής.

Ευνοεί τον Παναιγιάλειο η διακοπή

Σε μια περίοδο που αλλάζουν πολλά στην ομάδα και στο ρόστερ του Παναιγιάλειου, η αναβολή του πρωταθλήματος μόνο ικανοποίηση φέρνει στο μελανόλευκο στρατόπεδο. Ο χρόνος είναι γιατρός στις πληγές που έχουν ανοίξει στο Αιγιώτικο σωματείο, που θα παρουσιαστεί με καλύτερη ετοιμότητα στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Ιδιαίτερης σημασίας μάλιστα θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο με τον Παναγρινιακό, σε ένα παιχνίδι που όποτε οριστεί, θα σημάνει και το φινάλε του α΄ γύρου, με την ευχή να έχει μειώσει ο Παναιγιάλειος την διαφορά από την ζώνη παραμονής.

Άρχισε τις προπονήσεις ο Τάκης Παπαδόπουλος

Την πρώτη του προπόνηση έκανε παραμονή των Φώτων ο Τάκης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος Αιγιώτης αμυντικός περιμένει τα διαδικαστικά για να πάρει το δελτίο του από την Θύελλα Πάτρας και να μεταγραφεί στον Παναιγιάλειο.

Σε άλλη ημερομηνία το εξ’ αναβολής Διαβολίτσι – Εθνικός Σκουλικάδου

Δεν έπαιξαν την μεταξύ τους αγωνιστική εκκρεμότητα το Διαβολίτσι με τον Εθνικό Σκουλικάδου την περασμένη Τετάρτη, αφού οι γηπεδούχοι επικαλέστηκαν 9 κρούσματα. Πλέον με την διακοπή της ροής του πρωταθλήματος, η ΕΠΟ θα αναζητήσει μια νέα ημερομηνία να ορίσει αυτό το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί και την μοναδική εκκρεμότητα στον 4ο όμιλο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr