background img
banner
banner

Συνάντηση Χ. Μπονάνου με τη νέα Πρόεδρο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος συναντήθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022,  με την νέα πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, Αγγελική Στεφανάκη.

Στη συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και η Σίσσυ Μπιτούνη, (Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου), ο κ. Μπονάνος εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για συμμετοχή και συνεργασία στις δράσεις του συλλόγου, με στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξήρε το έργο του συλλόγου στην ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο μαστού, όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους, καθώς και τη συμβολή του στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι παρούσα στις εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που προσπαθούν να κινητοποιήσουν τις  γυναίκες να αντικαταστήσουν το φόβο με επιλογές που προάγουν την υγεία, όπως ο τακτικός προληπτικός έλεγχος και η υιοθέτηση υγιεινού τρόπου ζωής» τονίζει ο κ. Μπονάνος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr