background img
banner
banner

Ανοίγει ο χώρος των ΚΑΠΗ λόγων των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να λειτουργήσει θερμαινόμενος χώρος για τη φιλοξενία – προστασία των πολιτών από το δριμύ ψύχος στη διάρκεια του τριημέρου. Στο πλαίσιο αυτό, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, θα παραμένει ανοιχτός για φιλοξενία των πολιτών που έχουν ανάγκη, ο χώρος των ΚΑΠΗ επί της οδού Μελετοπούλων.

Συγκεκριμένα τα ΚΑΠΗ (Μελετοπούλων 7- έναντι κήπου Υψηλών Αλωνίων) θα παραμείνουν ανοιχτά Παρασκευή 21/01, Σάββατο 22/01 & Κυριακή 23/01  και από ώρες 8 το πρωί έως 12 τα μεσάνυχτα. ΄΄Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούνται οι συμπολίτες μας, σε επείγουσες περιπτώσεις για την φιλοξενία στον θερμαινόμενο χώρο του ΚΑΠΗ, να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα  6975893030 – 6942982430. Επίσης σε περίπτωση ανάγκης ιματισμού μπορείτε να επικοινωνείτε  με το τηλέφωνο 6942982430΄΄, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

΄΄Πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής είναι να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο! Αξιοποιώντας όλες τις δομές και τις δυνατότητες που έχουμε, οι υπηρεσίες μας είναι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε χρειάζεται τη συνδρομή μας, με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα΄΄, ανέφερε η αρμόδια για θέματα Πρόνοιας του δήμου Αιγιαλείας, αντιδήμαρχος Διαμάντω Βασιλακοπούλου Καρτσωνάκη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr