background img
banner
banner

Αρχίζουν οι «τελικοί» για τον Παναιγιάλειο

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Κάθε παιχνίδι και τελικός για τον Παναιγιάλειο, που έχει να καλύψει μια σχετικά μεγάλη απόσταση για να βρεθεί στο γκρουπ της παραμονής στην Γ’ Εθνική.
Το παιχνίδι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο με την Αναγέννηση Άρτας, δεν σηκώνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Οι μελανόλευκοι δεν θα πρέπει να επαναπαυθούν στη νίκη που είχαν σημειώσει στην πρεμιέρα μέσα στην Άρτα, ούτε από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου, που είναι επίσης στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά προηγείται 4 βαθμούς του Παναιγιάλειου. Με νέο προπονητή τον Ανδρέα Λαυδαριά, η Αναγέννηση θα έρθει αποφασισμένη να αποφύγει την ήττα και να πάρει κάτι από το Στάδιο του Αιγίου.

Ενίσχυση από Τοκάμ και Γκασίδη

Η επιστροφή του Στηβ Τοκάμ και η απόκτηση του Κυπαρίσση Γκασίδη, ενισχύουν σε ικανοποιητικό βαθμό το μελανόλευκο δυναμικό. Αν θα ξεκινήσουν ή όχι στο βασικό σχήμα είναι αποκλειστικά θέμα του προπονητή Φάνη Γκέκα, ο οποίος τσεκάρει συνεχώς την κατάσταση ετοιμότητας των μελανόλευκων, στις καθημερινές προπονήσεις.

Σχετικά με την ολοκλήρωση των δυο μεταγραφών στον Παναιγιάλειο, η ανακοίνωση από το ΔΣ:

Για τον Γκασίδη: «Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γκασίδη Κυπαρίσση. O 21χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός γεννημένος στο Διδυμότειχο στις 9 Ιανουαρίου του 2001 τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Κ-19 της Κέρκυρας, ενώ φόρεσε τη φανέλα και της πρώτης ομάδας. Έχει αγωνιστεί επίσης και στην Α.Ε. Διδυμοτείχου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Διάνα Ηλιούπολης ( Α’ Τοπικό Αθηνών)».

Για τον Τοκάμ: «Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαριστή Steve Tokam. Ο 21χρονος μέσος γεννημένος στο Καμερούν (23/05/2000), αλλά πολιτογραφημένος στην Ελβετία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 15 ετών στις ακαδημίες της Ξαμάξ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Γιανγκ Μποϊς όπου και αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην ομάδα Νέων της Ελβετικής ομάδας. Το 2020 δίνεται δανεικός στη Λα Σο Ντε Φόντ, ενώ η τελευταία του ομάδα πρίν έρθει στην Ελλάδα ήταν η Ύβερτον. Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας στις κατηγορίες U-15, U-16, U-17, U-18, και U-19 έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές και 2 τέρματα. Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της αιγιώτικης ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.»

Από Κόρινθο το διαιτητικό «τρίο»

Ο Κεφίλης από τον σύνδεσμο διαιτητών Κορινθίας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής Παναιγιάλειος – Αναγέννηση Άρτας. Βοηθοί του από τον ίδιο σύνδεσμο οι: Σπηλιώτης, Οικονόμου. Παρατηρητής διαιτησίας ο Νάσκος (Αργολίδας).

14η αγωνιστική – Οι διαιτητές
Κυριακή 16/01 -15:00
Παναιγιάλειος – Αναγ. Αρτας:
Κεφίλης (Κορίνθου)
Αίας Γαστ. – Εθνικός Σκουλ.:
Αντωνιάδης (Κεφ./Ιθάκης)
Παναχαϊκή – Αχέρων:
Αλατσάκης (Πειραιά)
Τηλυκράτης – Διαγόρας:
Γιούργας (Κέρκυρας)
Διαβολίτσι – Ναυπακτιακός:
Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
ΠΑΟ Βάρδας – Αμβρακικός 3-0 α.α.
Ρεπό: Παναγρινιακός

Τουλάχιστον στο +6 ο ΠΑΟ Βάρδας από τον Παναιγιάλειο

Ωφελημένος στην επόμενη 14η αγωνιστική (αφού η 13η θα γίνει εμβόλιμη την ερχόμενη Τετάρτη), είναι ο ΠΑΟ Βάρδας. Κερδίζει τους 3 βαθμούς από τον Αμβρακικό Λουτρού που έχει δηλώσει παραίτηση και θα παραμείνει στους +6 βαθμούς, μόνο στην περίπτωση που κερδίσει ο Παναιγιάλειος την Αναγέννηση. Διαφορετικά η ψαλίδα θα ανοίξει ακόμα περισσότερο.
Ένα άλλο παιχνίδι που ενδιαφέρει τους μελανόλευκους, είναι αυτό στην Γαστούνη, ανάμεσα στον Αίαντα και τον Εθνικό Σκουλικάδου, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει λογικά και τις δυο ομάδες, ώστε να έχει ελπίδες για την παραμονή στην Γ΄ Εθνική.  Αμφίβολη αναμένεται η εξέλιξη του αγώνα Διαβολίτσι – Ναυπακτιακός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr