background img
banner
banner

ΒΟΛΕΙ: Έπαιξαν παίκτες με μάσκες σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ… ΜΙΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ – ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Τη στιγμή που όλα τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα στο μπάσκετ (και όχι μόνο) διακόπηκαν για δύο εβδομάδες λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων της covid 19, η ομοσπονδία του βόλει πήρε μια τουλάχιστον… περίεργη απόφαση. Μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Ενώσεων και Σωματείων, με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των… μισών Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες (δεν θα διεξαχθούν αγώνες έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/1/2022). Δηλαδή την PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ που αγωνίζεται και ο ΑΟ Αιγιαλέων (Ομιλος Δ’ – παραμονή/υποβιβασμός), την PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Όμιλος Α’ & Β’) την Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΔΡΩΝ (όλες οι ζώνες) και την Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (όλες οι ζώνες).
Αντίθετα (λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή τους, όπως είναι η επίσημη εκδοχή της απόφασης), συνεχίζονται κανονικά οι εξής διοργανώσεις:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΏΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Όμιλος Γ’ – άνοδος στην Volley league Ανδρών)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ)

Μία απόφαση που συζητήθηκε αρνητικά από το σύνολο σχεδόν του αθλητικού κόσμου όπως και η (ακόμη χειρότερη) απόφαση να διεξαχθεί αγώνας μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, στον οποίο οι παίκτες αγωνίστηκαν με (διπλές) μάσκες (φωτό)!

Πιο συγκεκριμένα, στο Ολυμπιάδα Πατρών – Άθληση Μυτιλήνης, εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ Ανδρών παίκτες και προπονητές και των δύο ομάδων φορούσαν μάσκες σε ένα σκηνικό που ως πριν λίγα χρόνια θα έμοιαζε με στιγμιότυπο από ταινίας επιστημονικής φαντασίας.
Σε αγωνιστικό επίπεδο η Ολυμπιάδα νίκησε 3-1 σετ και έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάληψη θέσης στην πρώτη δυάδα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr