background img
banner
banner

Επισφράγισαν τον έρωτά τους ο γνωστός σεφ και η έμπειρη επαγγελματίας της ζαχαροπλαστικής | ΦΩΤΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΑΪΙΚΟ ΜΕ… ΑΓΑΠΗ

Την πιο προσωπική και ευτυχισμένη τους στιγμή έζησαν δύο νέοι και επιτυχημένοι άνθρωποι, σήμερα το πρωί 28 Ιανουαρίου, από τότε που η κόρη τους Αθηνά ήρθε στον κόσμο. Ο γνωστός σεφ Θωμάς Λαζανάς και η εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα Ζερδεβά, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο αρχοντικό της οδού Παναγιωτοπούλου, ενώπιον λιγοστών (λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας) ανθρώπων. Ο αντιδήμαρχος και προσωπικός φίλος του γαμπρού Στρατής Βαρδάκης υπέγραψε το διαπιστευτήριο χαρτί του έρωτα των δύο νέων, υπό το βλέμμα της 2χρονης Αθηνούλας η οποία έδειξε περισσότερο να το διασκεδάζει πάρα να… απορεί για το τι ακριβώς συμβαίνει!

Ο γνωστός “μάγος” της κουζίνας Θωμάς Λαζανάς, με μεγάλες περγαμηνές στον χώρο της γαστρονομίας και αρκετά γνωστός σε πανελλήνιο επίπεδο, φαίνεται ότι αυτή τη φορά αντί να “μαγέψει”, την… πάτησε ο ίδιος και τελικά μαγεύτηκε από τα μάτια της Πατρινής Κωνσταντίνας Ζερδεβά! Έτσι σε μία λιτή και όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο του Παναγιωτοπουλέικου, η μικρή Αθηνά είδε τη μαμά και τον μπαμπά της να επικυρώνουν την απόλυτη αγάπη τους με τον πολιτικό τους γάμο που έγινε στη μία το μεσημέρι και διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Η σύζυγος του γνωστού σεφ, είναι επαγγελματίας ζαχαροπλάστης στην Πάτρα, σε μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο κέντρο της πόλης πάνω από τριάντα χρόνια.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να ενώσει τις ζωές του και επισήμως, όμως ο covid-19 και τα… τερτίπια του, έγιναν εμπόδιο πολλές φορές να συμβεί η ευτυχισμένη στιγμή. Το επόμενο βήμα τους, θα είναι ο θρησκευτικός γάμος τους, το αμέσως επόμενο διάστημα και βέβαια, οι επαγγελματικοί και επιχειρηματικοί τους στόχοι. Την τρυφερή στιγμή του όμορφου ζευγαριού, επικύρωσε η κουμπάρα Μαγδαλένα Κατσιμίγα, η οποία είναι μάνατζερ καλλιτεχνών και διοργανώσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η 35χρονη νύφη, μιλώντας στo protionline.gr για την ξεχωριστή ημέρα, αρκέστηκε να πει: “Εύχομαι σε όλα τα ζευγάρια που έχουν μέσα τους την αληθινή αγάπη να επισφραγίζουν, όπως εμείς σήμερα, τον έρωτά τους γιατί αυτό είναι το απώτερο νόημα!”.

Το τραπέζι του γάμου γίνεται απόψε σε ιδιόκτητο χώρο, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο στην περιοχή της Λακκόπετρας. Ο αντιδήμαρχος και φίλος του 50χρονου γαμπρού το… ευχαριστήθηκε δεόντως και πάντρεψε το αγαπημένο ζεύγος με μεγάλη χαρά, ενώ ο γαμπρός ανέφερε στo protionline.gr: “Ο έρωτας και η αγάπη πρέπει πάντα να παίρνουν… σάρκα και οστά, με έναν πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο. Τα ζευγάρια ας ενώνουν όπως και εμείς σήμερα τις ζωές τους και να μην φοβούνται τα “δεσμά” του γάμου. Η μικρή Αθηνά το χάρηκε πολύ και εμείς, ακόμα περισσότερο! Καταφέραμε να “παντρέψουμε” με τον ωραιότερο τρόπο όχι μόνο τις ζωές μας, αλλά και την ζαχαροπλαστική με την μαγειρική! Και το αποτέλεσμα λέγεται “Αθηνά”!

To protionline.gr εύχεται στο ευτυχισμένο ζεύγος βίον ανθόσπραρτον και σύντομα, να μπορέσουν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr