background img
banner
banner

Επιτέλους νίκη στο Αίγιο ο Παναιγιάλειος 2-1 τον ΠΑΟ Βάρδας

Με όρεξη ξεκίνησε το σημερινό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο ο Παναιγιάλειος, για να έρθουν τα δύσκολα στο β΄ ημίχρονο και ειδικότερα όταν ο ΠΑΟΒ μείωσε σε 2-1 με πέναλτι.

Σε αυτό το παιχνίδι η Μαύρη Θύελλα βρήκε ένα γρήγορο γκολ, που της έδωσε την ψυχολογία να πιστέψει και να πάρει τελικά την πρώτη της νίκη στο Αίγιο.

Γκολ ο Παναιγιάλειος και αποβολή στον ΠΑΟ Βάρδας 

Στο 10΄ άνοιξε το σκορ η ομάδα του Αιγίου, όταν εκτέλεσε φάουλ ο Τοκάμ και με γυριστή κεφαλιά πάσα ο Παπαδόπουλος …σέρβιρε στον Αλεξ Αφούσσι που έβαλε το γκολ.

Στο 15΄ πλεονεκτήμα για τον Παναιγιάλειο, όταν ο διαιτητής Καζανάς απέβαλε τον Βασίλη Μαυρόπουλο.

Μέχρι να σημειωθεί το 2ο γκολ του Παναιγιάλειου, είχαμε ένα φάουλ του Σταυρόπουλου για τους φιλοξενούμενους, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ιωαννίδης.

Στο α΄ ημίχρονο οι μελανόλευκοι είχαν προσπάθειες που στόχο είχαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και σε μια από αυτές κατάφεραν να διπλασιάσουν το σκορ.

Ήταν στο 35΄ ο Κουρτελέσης που εκτέλεσε πλάγιο, ο Τοκάμ έδωσε ύψος στην μπάλα που πήγε στο 2ο δοκάρι, εκεί που πετάχτηκε πρώτος ο Καρακούτης για να διαμορφώσει το 2-0.

Ακολούθησαν στο τελευταίο 5λεπτο δυο άστοχες προσπάθειες με σουτ άουτ του Λαθύρη από διαγώνια θέση.

…Έπεσε στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος  

Έχασε κάτι από την αυτοπεποίθηση που είχε δείξει στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος. Ο ΠΑΟ Βάρδας περισσότερο αποφασιστικός, δεν έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο το αριθμητικό του μειονέκτημα και επέστρεψε στο παιχνίδι με το εύστοχο πέναλτι του Πολίτη στο 63΄ (1-2).

Σε μια αυστηρή του απόφαση ο διαιτητής Καζανάς, του οποίου οι υποδείξεις δεν άρεσαν καθόλου στην κερκίδα, έδειξε την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα του Γκασίδη πάνω στον Κουλούρη.

Η μείωση του σκορ άγχωσε τον Παναιγιάλειο που έδειχνε να έχει προτεραιότητα στο 2-0 και να μην εκμεταλλεύεται τον παραπάνω παίκτη. Παράλληλα η έξοδος του Α. Αφούσσι (55’) που τραυματίστηκε, αποδυνάμωσε τον Παναιγιάλειο στην μεσαία του γραμμή.

Στο 74΄ ο ΠΑΟΒ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Κουλούρη που πήρε πάσα από τον Μπίσα και πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι. Ο Ιωαννίδης απέκρουσε σωτήρια και διατήρησε το 2-1 καταχειροκροτούμενος.

Πολλά νεύρα μέχρι το φινάλε 

Δυνατά μαρκαρίσματα, λεκτικές αντιπαραθέσεις και η μεγάλη σημασία του αγώνα, είχε σαν συνέπεια πολλές διακοπές στο παιχνίδι, πολλές κίτρινες και αρκετή γκρίνια από τους Αιγιώτες φιλάθλους, που καταδίκαζαν την συμπεριφορά των φιλοξενούμενων.

Παναιγιάλειος (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (83΄ Πλατυκώστας), Χατζηαντωνίου, Σεμπ. Αφούσσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Βλαχόπουλος (55΄ Βαλλιάνος), Τοκάμ, Καρακούτης (66΄ Ροδόπουλος), Αλ. Αφούσσι (55΄ Λιάτος), Σκούτας (83΄ Ψωμαράς).

ΠΑΟ Βάρδας (Χρ. Παρασκευόπουλος): Βορύλλας, Λιόσης, Καφεντζής (36΄ Νικολακόπουλος), Παπασπηλιόπουλος (36΄ Φερεκίδης), Σακελλαρόπουλος (86΄ Τσιρίκος), Μαυρόπουλος, Κουλούρης, Λαθύρης, Πυρρής (73΄ Πλαστουργός), Σταυρόπουλος (46΄ Μπίσα), Πολίτης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr