background img
banner
banner

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: ‘‘Δώστε τώρα λύση στο πρόβλημα’’

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, πυλώνας στην αντιμετώπιση της πανδημίας, νοσεί βαριά, αλλά δεν φαίνεται να εισακούονται οι εκκλήσεις όλης της κοινωνίας για στήριξή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την αναστολή λειτουργίας των τακτικών ιατρείων και χειρουργείων της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Αιγίου, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου.

Όπως τονίζει, ΄΄έχουν περάσει 2 χρόνια από την έναρξη της πανδημίας και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό) έχουν γιγαντωθεί με αποτέλεσμα την δυσχερή, πολλές φορές αναποτελεσματική και ακόμη ίσως και επισφαλή λειτουργία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας. Το δελτίο Τύπου των γιατρών της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) δίνει την πραγματική διάσταση της τραγικής κατάστασης στην οποία έχουν πλέον βρεθεί η πλειοψηφία των τμημάτων και κλινικών του ΕΣΥ ιδιαίτερα στα περιφερειακά νοσοκομεία. Η αγωνία, η κόπωση, η οργή και η αγανάκτηση των υγειονομικών συνολικά, έχει φτάσει στα όριά της΄΄.

΄΄Καλούμε τη διοίκηση του νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας, το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας να δώσουν άμεσα λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί της Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας, όπως επίσης και στα υπόλοιπα τμήματα και κλινικές (Ορθοπαιδική, Παθολογική, Καρδιολογική, Αναισθησιολογικό και άλλα)΄΄, καταλήγει η ανακοίνωση του Ι.Σ.Α.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr