background img
banner
banner

Κάλεσμα των Δήμων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για συμμετοχή σε εκθέσεις Τουρισμού

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΧΡ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκου Κοροβέση, πραγματοποιήθηκε συνάντηση – ενημέρωση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΔΕ, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε τις εκθέσεις Τουρισμού, εγχώριες και διεθνείς, στις οποίες πρόκειται να συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είτε μεμονωμένα είτε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων από όλη την περιοχή ευθύνης της ΠΔΕ, όπου ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες ανάδειξης των επιμέρους περιοχών της Δυτικής Ελλάδας. Τον δήμο Αιγιαλείας εκπροσώπησε το μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αχαΐας Χρήστος Κανελλής.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το νέο brand της ΠΔΕ ενώ έγινε ειδική μνεία στο πρόγραμμα των εκθέσεων του 2022 από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Προβολής Δρ. Λαυρέντιου Βασιλειάδη.

Τη συνάντηση συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, ο Διευθυντής του Γραφείου του Γιάννης Μάκκας.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, αναφέρει: «Ανοίγουμε δίαυλο επικοινωνίας με τους Δήμους και προσφέρουμε εργαλεία ανάδειξης του τόπου μας. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι ως προς την παρουσία τους στις Τουριστικές εκθέσεις. Είμαστε εδώ ώστε να καλύψουμε αυτό το κενό».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr