background img
banner
banner

Κέρδισε το φλουρί η Μαρία Τσουκαλά

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ ΜΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Σε πολύ στενό “κύκλο” και με λίγα άτομα σαν συμμετοχή, οι εργαζόμενοι στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αιγιάλειας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενο και καλό κλίμα, το οποίο ήταν ορατό από όλους. Στην μικρή και όμορφη εκδήλωση που έγινε στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου, επίτιμος καλεσμένος ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος είδε και τελικά… χειροκρότησε την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ. Αιγιάλειας Μαρία Τσουκαλά, η οποία βρέθηκε να κερδίζει το φλουρί, κάνοντας το κλίμα ακόμα πιο πανηγυρικό. Το αναπάντεχο ήταν ότι ούτε και η ίδια… δεν πίστευε ότι θα το τύχει!

‘’Δεν το είχα τύχει ποτέ, ούτε καν στο σπίτι μου!’’

Στην όμορφη τελετή που παραβρέθηκαν μόνο οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης, λόγω των υγειονομικών συνθηκών για τον covid-19, το “χαϊ λαϊτ” της εκδήλωσης ήταν η ίδια η Μαρία Τσουκαλά, η οποία δήλωσε στο protionline.gr  γεμάτη ικανοποίηση: “Δεν ξέρω τι σημαίνει το ότι βρήκα το φλουρί και ότι έπεσε σε εμένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα τύχει ποτέ, ούτε καν στο σπίτι μου! Είναι η μοναδική φορά που έρχεται αυτή η “τύχη” στο δικό μου κομμάτι και το μόνο που έχω να πω και να ευχηθώ, είναι υγεία. Τίποτα άλλο. Αυτό είναι το μοναδικό αγαθό που μπορεί να προσφέρει η ζωή στους ανθρώπους και μόνο αυτό ζητάω και εγώ από αυτή. Ζήσαμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και το ευχαριστήθηκα και εγώ πάρα πολύ μαζί με όλους. Όλα είναι καλά και πραγματικά εύχομαι αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο!” κατέληξε να πει η… τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. καλώς εχόντων των πραγμάτων, του χρόνου και πλέον χωρίς κορωνοϊούς και υγειονομικές δυσκολίες (Αμήν…) προετοιμάζει πολύ περισσότερα και καλύτερα πράγματα, παρ’ όλο που η φετινή επισκεψιμότητα όπως αποδείχθηκε, κινήθηκε σε καλά επίπεδα για τις εξελίξεις και την εποχή. To protionline.gr θα ήθελε να ευχηθεί και προσωπικά στην πρόεδρο κ. Τσουκαλά “πάντα τέτοια” και εύχεται να βρίσκει πάντα τις καλύτερες συνθήκες, να κάνει στον δήμο εκδηλώσεις και δραστηριότητες ξεχωριστές και μοναδικές, με τα κατάλληλα άτομα, όπως αξίζει στην Αιγιάλεια να γίνονται και να τελούνται.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr