background img
banner
banner

Καλογερόπουλος: «Ηθικό είναι ότι συμφέρει το Αίγιο»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΣΘΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ

Με αφορμή την καταγγελία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Χρήστου Γούτου, για τον σύμβουλο του δημάρχου που είναι στέλεχος της εταιρείας Intrakat, από το γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα η παρακάτω δήλωση:

Αναρωτιέται ο κ. Γούτος για την πολιτική ηθική μας, ο οποίος επέτρεψε και στηρίζει (;) την περίφημη προσφυγή των πέντε δημοτικών του συμβούλων κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, για τη διαδικασία υποκατάστασης του αναδόχου που εγκατέλειψε το έργο της πλατείας Αγίας Λαύρας, την ίδια ώρα που η μία μετά την άλλη κατασκευαστικές εταιρείες εγκαταλείπουν έργα σε όλη τη χώρα, λόγω αδυναμίας ολοκλήρωσης για οικονομικούς λόγους.

Τον ενόχλησε τον κ. Γούτο που αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε ανοιχτά και φανερά, ένα αξιόλογο και έμπειρο στέλεχος κατασκευαστικής εταιρείας που προσφέρθηκε χωρίς μισθό να μας δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του για αυτό και για άλλα έργα, πολύτιμα για την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Αν θεωρεί ο κ. Γούτος πολιτικά “ανήθικο” το να αντλούμε βοήθεια από οπουδήποτε μας προσφέρεται και το να εφαρμόζουμε την πιο συμφέρουσα λύση για τους δημότες, μάλλον έχει λανθασμένη άποψη περί ηθικής. Σίγουρα όμως γνωρίζει καλά από πολιτική μικροπρέπεια, καθώς αξιοποιεί άκαιρα και ανούσια επικοινωνιακά “τρικ” αλλά και απαράμιλλο “κυνισμό” ώστε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, που έχει στραφεί εναντίον του με δικαιολογημένη οργή για τις καθυστερήσεις και τις άλλες συνέπειες που προκαλεί στους δημότες η προσφυγή των συμβούλων του.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο συνεργάτη είχαν αναφερθεί δυο πρώην δήμαρχοι δημοσίως με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια. Υπενθυμίζεται επίσης ότι η βοήθεια που παρείχε στο Δήμο, ήταν πριν γίνει συνεργάτης και μάλιστα ΑΜΙΣΘΟΣ σύμφωνα με το νόμο.

Ο κόσμος όμως μας κρίνει καθημερινά όλους και κυρίως, καταλαβαίνει πάρα πολλά για τα πραγματικά κίνητρα του μεγάλου εμποδίου που έβαλαν οι πέντε “τιμητές της νομιμότητας” σύμβουλοι του κ. Γούτου, με τις ευλογίες (αλλά όχι και την υπογραφή!) του ιδίου. Και βέβαια ηθικό είναι ότι συμφέρει το Αίγιο παρά τις ενστάσεις του οποιουδήποτε με ή χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr