background img
banner
banner

Μετέφεραν την αγωνία τους για τη συνέχιση του έργου της πλατείας

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ

Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου τριμελής αντιπροσωπεία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται πέριξ της πλατείας Αγίας Λαύρας, μεταφέροντας την αγωνία τριάντα και πλέον συναδέλφων τους για τη συνέχιση του έργου ανάπλασης της πλατείας Αγ. Λαύρας, ύστερα από τις ενστάσεις που κατέθεσαν πέντε σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, οι οποίοι αμφισβητούν τη νομιμότητα των διαδικασιών που δρομολόγησε η δημοτική αρχή για την υποκατάσταση του εργολάβου.

Όπως οι ίδιοι οι επαγγελματίες έκαναν γνωστό, λόγω κορωνοϊού επέλεξαν να μην υπάρξει καθολική κινητοποίηση των επαγγελματιών, αλλά να επισκεφθεί αντιπροσωπεία τους αρμόδιους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης, προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.

Οι Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, Ανδρέας Φραγκονικολόπουλος και Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος συνάντησαν τον εισηγητή του θέματος κ. Χόνδρο αλλά και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Νικόλαο Παπαθεοδώρου, παρουσιάζοντάς τους τα προβλήματά τους και μεταφέροντας την αγωνία και των προβληματισμό των επιχειρηματιών για την ένσταση που έχει υποβληθεί και τις καθυστερήσεις που μπορεί να επιφέρει. Όπως τους μεταφέρθηκε πάντως από τους υπεύθυνους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, το χρονικό περιθώριο εξέτασης των προσφυγών δίνει ακόμη ενάμιση μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι επαγγελματίες είχαν αποστείλει και έγγραφο στην Αποκεντρωμένη την περασμένη εβδομάδα ζητώντας τη συμβολή των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην επανέναρξη των έργων κατασκευής της πλατείας. Έτσι  επανέλαβαν πως περαιτέρω καθυστέρηση του έργου θα επιφέρει το… τέλος τους, ζητώντας τους να σεβαστούν την ύπαρξή τους και τον αγώνα τους για επιβίωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr