background img
banner
banner

Παράταση αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο 2021-2022.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν θα είναι η μοναδική. Επίκειται, εντός των επόμενων ημερών, η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, με την οποία:

1ον. Δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν υποβάλει δηλώσεις γονικής παροχής, δωρεάς και μεταβίβασης ακινήτων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, να συντάξουν τα σχετικά συμβολαιογραφικά συμβόλαια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ίσχυαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

2ον. Παρέχεται η δυνατότητα υπαγωγής στη ρύθμιση των 36 και των 72 δόσεων για τα χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μέχρι και την 28ηΦεβρουαρίου 2022, αντί της 31ης Ιανουαρίου, που ισχύει μέχρι σήμερα.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι «και οι δύο αυτές νομοθετικές ρυθμίσεις αποτελούν έμπρακτα μέτρα στήριξης και διευκόλυνσης των πολιτών. Παρά την πανδημία και τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, η Κυβέρνηση συνεχίζει να έχει ως άμεση προτεραιότητα – και να το επιβεβαιώνει με πράξεις – τη μείωση των φόρων και τη στήριξη και τη διευκόλυνση των πολιτών».

Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr